Home » Зодии » Ретроградна Венера ни удря през май
Ретроградна Венера ни удря

Ретроградна Венера ни удря през май

Поредна ретроградна планета ще ни влияе през месец май, научи 365novini

Този път идва ред на Венера, която ще започне да се движи на обратно на 12 май, а процесът ще продължи до 25 юни.

Венера отговаря за емоциите, любовта, ценностната система, парите, връзките. В този период е добре да направим вътрешна равносметка именно на тези теми. Удачно е да преосмислим начина, по който вадим парите си. Удачно е да обърнем поглед към връзката си и честно да си признаем дали ни носи удовлетвореност. Можем да забележим, че ценностите, които сме считали за важни, се подменят и тогава ще е такъв момент от времето, през който е нужно да ги подменим с нови.

По време на ретроградна Венера помислете и за деловите си партньорства – важни ли са за вас и дали не е дошло време за промяна и в този аспект на професионалното поприще.

Какво не бива да предприемаме в периода на ретроградна Венера? На първо място – не сключвайте брак и не подписвайте каквито и да било партньорски отношения! Другото предупреждение е да не започвате любовни отношения. Създадените тогава връзки и сключени тогава договори (включително и брачни) няма да издържат напред във времето и бързо ще се разпаднат.

В този период не се извършват естетически операции, защото крайният резултат няма да отговаря на очакванията. Препоръчително е да не се правят големи инвестиции на пари и големи покупки.

ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.