Home » Горещо » Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел в Албания СНИМКИ
Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел

Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел в Албания СНИМКИ

Румен Радев и съпругата му Десислава са нощували в 5-звезден хотел в центъра на Тирана по време на посещението им в Албания, научи 365novini.

Още с пристигането им там те били посрещнати от ръководството на комплекса, а служителите подготвили специална изненада на първата ни дама – огромен букет с жълти лилиуми. Справка с ценовата листа на хотела показва, че нощувката там възлиза на 291 лева, а разходите покрай визитите на президента и съпругата му в чужбина се покриват с държавни пари.

Впечатление направи, че за пръв път Ген. Деси не присъстваше на повечето мероприятия и приеми, на които Радев бе поканен в Албания. Вероятно тя е предпочела да се порадва на екстрите на хотела, в който двамата бяха настанени.

От описанието в официалната интернет страница на „Мак Хотел Албания“ става ясно, че той напълно оправдава 5-те си звезди, защото разполага с два огромни плувни басейна, собствен фитнес център, пиано бар, както и разкошен ресторант.

Въпреки препоръките на Световната здравна организация всякакъв вид пътувания да бъдат анулирани държавният глава все пак не отложи визитата си в Албания, макар да отмени ежегодния прием по случай националния ни празник 3 март. След завръщането му в България стана ясно, че и в Тирана има случай на заболял от коронавирус, а Радев и Деси може да се наложи да се изследват, тъй като са били в контакт с много хора по време на престоя си там.

Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел

Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.