Home » Свят » Президентската двойка на България блесна с холивудска визия на церемонията в Япония ВИДЕО
Президентската двойка на България

Президентската двойка на България блесна с холивудска визия на церемонията в Япония ВИДЕО

Президентската двойка на България блесна с ефектна визия в Япония на тържествената церемония по Интронизацията на император Нарухито, видя 365novini. Държавният бе спасил строгия дрескод на протокола за подобни официални събития.

Държавният глава е избрал за събитието тъмен смокинг с бяла риза, съчетана с елек в цвят шампанско и папионка в същия тон. Първата дама на България пък демонстрира дизайнерски тоалет в цвят глетчер, ушит специално за събитието.

Президентската двойка на България

Дългата рокля на Радева е отново измайсторена от любимата й дизайнерка Невена Николова- тоалетът е от коприна и е ушит изцяло в унисон със строгите изисквания на протокола за Интронизацията. Изисканият й тоалет е допълнен с двуредна перлена огърлица, бял лачен колан, а косата си прибра в кок.

Президентската двойка пусна фотоси в социалните мрежи, на които се държат за ръце.

Президентската двойка на България

Императорът на Япония Нарухито официално обяви днес възкачването си на престола в съответствие с японската конституция и закона за императорския дом. Той направи обръщение на церемонията по интронизацията си в Токио, съобщи ТАСС. Днешната церемония е кулминацията в ритуалите по предаване на Трона на хризантемата, започнали през май с абдикация на бащата на Нарухито – Акихито. С възкачването на Нарухито на Трона на хризантемата започва новата ера Рейва (Красива хармония).

Източник: лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.