Home » България » При изписването от болницата медицинската сестра ѝ даде бебето, жената веднага разбра, че детето не е нейното
При изписването от болницата медицинската сестра ѝ даде бебето жената веднага разбра че детето не е нейното

При изписването от болницата медицинската сестра ѝ даде бебето, жената веднага разбра, че детето не е нейното

Младата майка взе бебето на ръце и побеля. Красиво повето бебе и много роднини са зад вратата.

Само тук в пелените имаше извънземно бебе – само един поглед беше достатъчен за майката да разбере това.

Людмила внимателно положи бебето на масата и започна да го съблича.

Сестрата раздразнено я попита какво прави – казват, че имало само една стая за напускане, а в отделението й чакали още няколко души за изписване.Людмила не отговори, с треперещи ръце свали памперса от бебето и погледна сестрата с неразбирателство:

– Това е момче! Къде е дъщеря ми? Върнете ми детето веднага или ще стане страшно!

Раздразнението на сестрата изчезна, сякаш на мига – тя хукна към отделението и след няколко минути главната тича с дъщерята на Людмила. Тя започва да се извинява и да обяснява, че това момче също се подготвяло за изписване. По-точно, да прехвърли бебето в къщата, защото майка му отказала сина си.

Людмила не се подвоуми, взе дъщеря си и отиде при мъжа си. Изглеждаше като празник, но младата майка не можеше да си избие от главата онова малко момче, което беше върнато вместо нейното. Вечерта съпругът я попита какво се е случило – тя избухна в сълзи и му разказа всичко.

И след три седмици всички роднини се събраха отново – по повод пристигането на друг нов член на семейството – Максим, съвсем малкото момче, което беше почти дадено на младите родители вместо дъщеря им. Те мислеха, че се консултираха с родителите си, получиха единодушно одобрение – казват, къде едно, там и второ, можем да се справим.

И сега след дъщеря им се появи брат. Едва сега трябваше да си купят друга  количка – за близнаци.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.