Home » Идеи » Изхвърлете тези неща и спасете парите си! Важни съвети от Ванга!
Изхвърлете тези неща и спасете парите си! Важни съвети от Ванга!

Изхвърлете тези неща и спасете парите си! Важни съвети от Ванга!

Уау, не знаех! Веднага щом изхвърлих тези 2 неща, всичко в дома ми се подобри и парите се върнаха!

Винаги съм знаела, че има неща, които някак си привличат късмета! Именно затова казват, че в дома си трябва да имате различни подкови и така нататък! Благодаря, Ванга, за съвета! Дори не мислех, че това ще помогне, но веднага щом изхвърлих второто нещо, парите започнаха да идват веднага! Ванга ме спаси от дългове!

Ако бъдат премахнати тези предмети, депресивното настроение и безразличието към всичко, което се случва, веднага ще изчезнат от дома ви. Тези „колекции с отрицателна енергия“ включват:

1) Посуда с пукнатини.

Такива неща не се препоръчват да се оставят в дома ви. Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я.

Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира богатството в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в нея.

2) Изкуствени букети.

В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живите хора. Те най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в дома ви.

Най-сръчните изкуствени рози няма да заместят живите орхидеи или теменужки. По-добре е да засадите трева в саксия, отколкото да вкарвате мъртва енергия в дома си.

3) Стари дрехи в гардероба.

Във всеки гардероб има дрехи, които не се обличат от много години. Или любими обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само депресира атмосферата у дома. Затова е по-добре да се отървете от тези неща.

Не е необходимо да ги изхвърляте. Можете да ги дадете на хората в нужда и в тази добра работа ще подобрите собствената си аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жизненото пространство от “енергийния боклук”. Но изпълнението им ще донесе осезаеми ползи.

В края на краищата, не напразно хората да казват, че новите неща определено ще заменят ненужните неща. И може би, след като изхвърлите старото палто, в замяна най-накрая ще получите дългоочакваното кожено палто!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.