Водещите новини
Home » България » Полфрийман: Джамбазки отново е подпийнал
Джамбазки отново е подпийнал

Полфрийман: Джамбазки отново е подпийнал

„Виж ти, колегата закононарушител май отново е подпийнал! 

Бях поканен от член на Европейския парламент от Ирландия, но след няколко питиета сигурно е трудно да се различи Ирландия от Христо Иванов. По отношение на затворите Джамбазки коментира от позицията на тежък конфликт на интереси, не само защото не е ангел, но и защото неговата партия отговаряше за този ресор през последните 3 години.“

Това написа Джок Полфрийман във фейсбук в отговор на пост от евродепутата Ангел Джамбазки, който разкри, че освободеният затворник ще бъде гост в Европейския парламент по покана на „Да, България“, за да говори за проблемите на лишените от свобода, научи 365novini.

„Представителите на „градската десница“ от ПП „Да България“ канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП“, написа Ангел Джамбазки.

В отговора си Полфрийман публикува и писмото от Ирландия, с което е поканен. Прави и препратка към случая от декември, когато евродепутатът беше заловен да шофира след като беше бил алкохол и отнесе глоба. Той призна грешката си.

dunavmost

Твоят коментар

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!