Home » Свят » Пищна сватба вдига Цеца Величкович за сина си и неговата избраница
Пищна сватба вдига Цеца Величкович

Пищна сватба вдига Цеца Величкович за сина си и неговата избраница

Цеца Величкович жени сина си Велко по всички сръбски обичаи, научи 365novini.

Пищна сватба вдига Цеца Величкович за сина си Велко и неговата избраница Богдана. Само преди три дни великата сръбска певица научи и още една радостна новина, а именно, че ще става баба.

Цеца сподели щастливата новина с приятелите и феновете си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Бъдещата баба написа, че когато синът й е съобщил, тя не е повярвала, а след това са я залели куп емоции. „Не мога да опиша това чувство, все още съм в еуфория“, пише Цеца в страницата си в Инстаграм. Певицата качи кадър на сина си и снаха си към публикацията и получи хиляди поздравления от своите почитатели.

Междувременно Цеца помага на сина си и снаха си да подготвят сватбата си. Велко и Богдана ще се врекат във вечна вярност един на друг съвсем скоро. Това ще се случи само след месец – на 24-ти ноември в хотел в Белград.

Известно е, че Цеца и синът й обичат да спазват традициите и старите сръбски обичаи. Това те ще направят и на предстоящата сватба. Първо младоженецът ще отиде до дома на своята булка, за да я „откупи“. Преди да я вземе обаче, Велко ще трябва да стреля по ябълка, която е поставена на покрива на семейния дом на булката. След това гостите влизат в двора на къщата, пише press24.mk.

Източник, близък до семейството, споделя, че синът на Цеца е изявил желание да се спазят всички стари традиции и е бил подкрепен от семейството си.

Църковен брак

Велко и бъдещата му съпруга ще се врекат във вечна любов един на друг и пред Бог в най-големия православен храм в Сърбия и на Балканския полуостров – „Свети Сава“. На сватбата ще присъстват 500 гости.

Източникът казва още, че Цеца не се е месила в желанията на сина си и снаха си. Тя оставила младоженците сами да направят своя избор за това, какво искат, и какво не, за празненството си. На сватбата на Велко и Богдана ще има оркестър, който ще се погрижи за доброто настроение на гостите. Цеца също ще поздрави младоженците, а на сцената ще излезнат и много нейни колеги.

В момента текат последни приготовления за тържественото събитие и се уточняват детайлите за сватбената рокля на булката. Според източникът, Богдана е много близка с Цеца и със сестрата на Велко и дори се е допитала до тях при избора си на бяла рокля за приказния ден.

Източник: razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.