Home » Горещо » Синът на Стефан Данаилов: Моля се за баща си! Имам надежда, вярата трябва да е силна
Синът на Стефан Данаилов: Моля се за баща си!

Синът на Стефан Данаилов: Моля се за баща си! Имам надежда, вярата трябва да е силна

Синът на Стефан Данаилов – Владимир, бе в България за седмица, за да види баща си, който още е в болница, научи 365novini.

Влади си дойде от Щатите, където живее, притеснен за състоянието на татко си, който бе в изкуствена кома в реанимацията на Военномедицинската академия. Дни по-късно Данаилов бе изваден от медикаментозната кома, беше контактен и тогава лекарите казаха, че се наблюдава частично подобрение в състоянието му.

„Той не е добре, но всеки ден е по-добре. Сега пак отивам при него в болницата”, каза синът му Владимир, с когото говорихме, преди да отпътува обратно за Щатите в неделя.

Владко не пожела да коментира пред медиите подробности и обясни, че тази или другата седмица ще се разбере повече за състоянието на баща му.

„Дано да има добра новина. Не си тръгвам притеснен, имам надежда. Просто чакам. Може пак да дойда. Дойдох да го видя, защото не знаех какво става. Това е важен момент. Баща ми беше в изкуствена кома, реших да дойда, после той излезе от комата. Моля се за него. Дано Бог чуе.

Виждам много страх в българина и в България. Нека да има вяра. И не само сляпа вяра в този живот, а истинска вяра. Вяра и в бъдещия живот. Нека душата да е по-силна от тялото. И вярата да е силна”, добави Владимир Данаилов.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.