Home » България » Петя е бивш инженер, но днес гледа на кафе! Казват, че познава всичко и взема 5 лева!(КОНТАКТИ)
Петя е бивш инженер но днес гледа на кафе! Казват че познава всичко и взема 5 лева!(КОНТАКТИ)

Петя е бивш инженер, но днес гледа на кафе! Казват, че познава всичко и взема 5 лева!(КОНТАКТИ)

Гледането на кафе е сред най-разпространените методи за гадаене, но не всеки, който има богато въображение, наистина познава бъдещето според фигурките на утайката.

Софиянката Беатриз, чието рождено име е Петя, е сред най-прочутите ясновидки, които гледат на кафе. Търсят я хора от всички страни на Балканите, но тя не приема повече от 6-има души на ден. Нейни редовни клиенти доверяват, че вземала по 5 лева, а понякога – кой колкото прецени, разбра 365 новини.

За таланта си Беатриз споделя, че е наследствен. „Имах леля, която гледаше на кафе и от малка обичах да седя при нея и да слушам какво говори на хората, какво прави. На 15-16 години разбрах, че виждам фигурките в кафето и ми стана още по-интересно. Слушах още по-внимателно нейните обяснения и започнах да експериментирам с приятелки и съученички. Пиехме кафе, обръщахме чашките и по утайката на дъното тълкувах появилите се фигури. Все питах леля си за видяното и тя с удоволствие ми предаваше знанията си. Така научих основните значения на символите, позицията в чашката. Въпреки че пораснах и започнах работа, продължих с хобито си да гледам на колеги и приятели. А те все по-често ме срещаха и ми казваха:

„Това, за което говорихме, ми се случи”. Така разбрах, че имам умение, което мога да развия“, разказва ясновидката.

Професията ѝ всъщност е на инженер по изчислителна техника. Преди 8 години се почувствала пренатоварена и решила да работи това, което ѝ носи удоволствие. „В един момент си казах, че аз толкова харесвам да гледам на кафе, че бих го правила дори 24 часа. Да, ще се изморя физически, но няма да ми стане досадно. Опитах и с времето започнаха да идват все повече хора.

Понякога продължаваме работа до 22-23 ч. А това, че са доволни от срещите, си обяснявам с факта, че влагам душата си в работата“, споделя Беатриз. Преди да надникне в бъдещето на клиентите си, тя първо ги предразполагала да се почувстват уютно и приятно.

Винаги ги посрещала с готово кафе.

„Докато го пие, отваряме теми, които нямат общо с това, което след това ще говорим. Предпочитам да не зная какво му се е случило, преди да съм погледнала чашката. След това отговарям на въпроси, които са свързани с периода до 6 месеца от момента на гледане. Накрая човекът си пожелава нещо, слага отпечатък на дъното на чашата с палец и каквото изображение се получи, това е отговорът“, разкрива Беатриз.

При нея идвали хора от всички краища на страната, а все по-често и гърци, които дори си носели собствено кафе, на което да им гледа. Гадателката споделя, че избягвала да говори за здраве, другите теми табу при нея нямало. На много народ познала, че ще се оженят, разведат, че ще спечелят пари и ще започнат ново начинание.

Беатриз кафе„Казвала съм на много хора, които отдавна търсят работа, че скоро ще започнат нещо ново, защото го виждам в кафето. И след това са ми се обаждали щастливи. Тяхното щастие е най-голямата награда за мен“, казва ясновидката.

За символите в чашата тя пояснява, че най-често се появяват такива, свързани с народопсихологията ни – костенурка, кон, куче, мечка.

„Мечката се появява рядко. Тя показва сериозно заболяване. Кучето символизира добър приятел. Но пак е важно къде е поставено. Конят показва, че човекът се е заел с упорита работа, която изкарва наяве добродетелите му. Ако се появи лъв, това означава, че човекът, който е изпил кафето, е силен, можещ, знаещ. Ако се появи охлювче – върви се към целта бавно и сигурно“, разяснява Беатриз.

координати на Беатриз: ТУК

Източник: Скандални

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.