Home » България » Лукарски изригна срещу Игнатов: Брат, ти си гост на София и няма да станеш кмет
Лукарски изригна срещу Игнатов

Лукарски изригна срещу Игнатов: Брат, ти си гост на София и няма да станеш кмет

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски скочи срещу кандидат-кмета на ДБ Борислав Игнатов, като го иронизира за визията му, объркването на термини и липсата му на ориентация в София, научи 365novini.

Ексминистърът взе на подбив архитекта за начина му на обличане и диалекта, а след това му обясни, че не знаел къде точно живее, защото не е наясно в коя част на столичния район „Дружба” се намира езерото.

Ето и какво написа Лукарски на профила си във Фейсбук:

„Гледам кандидата на „Демократична България” за кмет и не мога да се въздържа! На перфектен варненско/софийски диалект, с голямо ръкомахане и облечен в комсомолски тъ костюм с широки ревери и кафявожълта тясна вратовръзка, на фон бяла риза, ни обясни кое от кое по-фрапантни, но специално за софиянци, ще се спра на две от тях:

1. На въпроса за дигитализацията на Столична община. момчето обясни, че „отдавна го има в дигитализацията е, всеки да може да пита и да дава предложения по Интернет за това, какво случва в СО“. Ами не, дигитализацията не е това, брат! На това му викат e-mail! Дигитализацията е нещо съвсем друго, в голяма степен го има в районните администрации, но няма да ти се отдаде да го разбереш, понеже няма да станеш кмет!“, изригна саркастично бившият син лидер.

Повод за следващия удар на Лукарски бе изявлението на Игнатов, че живее до езерото в „Дружба”

2. „Брат, ти или си уникален гост на столицата, не различаваш ез хипермаркет, и разчиташ на гласовете на пришълците в София не знаят, че Езерото е в „Дружба” 1, или си „познавач”, който не знае къде живее, камо ли да познава Градоустройствения план на София. Хайде пробвай с Аксаково или Владиславово и не ни занимавай повече!”, завърши гневния си пост Лукарски.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.