Home » България » Орлин Горанов: Вярвайте на Румен Радев! Той е човекът, който може да оправи България
Орлин Горанов: Вярвайте на Румен Радев! Той е човекът който може да оправи България

Орлин Горанов: Вярвайте на Румен Радев! Той е човекът, който може да оправи България

Орлин Горанов призовава всички да харесват Румен Радев, защото това е човекът, който ще избави България от мъките й!

Вчера естрадната легенда Орлин Горанов навърши 64 г. Половината си живот той го е прекарал в демокрацията, което не го изпълва с добри чувства.

Не е тайна, че певецът има само позитивни спомени за социализма и смята, че преди 1989 г. българите са живеели много по-добре, отколкото сега. Това негово мнение се тиражира из медийното пространство от почти година, като източниците са напълно достоверни – Bgdnes.bg и Tvevropa.com.

“По време на соца имаше правила, имаше дисциплина и затова държавата вървеше напред. Това сега не е демокрация, а геноцид. Допреди 32 години хората живееха в пъти по-добре от сега.”, смята Горанов.

Орлин Горанов фен на Румен Радев

Той все пак вижда светлина в тунела и тя се нарича Румен Радев, писа Vsekidnevno.com. Според изпълнителя на “Светът е за двама” именно президентът на България може да я спаси, защото в негово лице виждаме един достоен държавен глава и лидер.

“За първи път имаме такъв президент, който е честен и не се облажва за сметка на народа. Не съм запознат с личния живот на Румен Радев, но не ми изглежда като човек, който тъне в лукс и разкош. Да, заплатата му е голяма за нашите стандарти, но няма нищо общо с милионите, които Бойко Борисов всекидневно заграбва, било то от съмнителни сделки у нас или от еврофондовете.”, е мнението на Орлин Горанов.

Според него за последните три десетилетия се е изляла само помия от нашите политици. Всички са измамили народа, като особено голямо място в това отношение има Бойко Борисов, който дойде като месия, а си тръгна с ругатни и обиди от хората.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.