Home » Живот » НЕСБЪДНАТ СЪН: Милен Цветков искал трето дете
Милен Цветков искал трето дете

НЕСБЪДНАТ СЪН: Милен Цветков искал трето дете

„Искам да имам още едно дете. Да е момиченце“, признал Милен Цветков откровено пред своя близък приятел и колега Даниел Петканов, научи 365novini.

 Разчувстван от раждането на сина на Лудия репортер журналистът споделил за своята мечта.

Уви, времето не му стигна. Навръх Великден той бе прегазен в колата си от дрогирания 22-годишен Кристиан.

Милен имаше три големи любови в живота си – първата му и единствена съпруга Дана Начева, втората му сериозна половинка Ивета и последната – Милена Иванова.

От Дана има дъщеря Калина, а от Ивета – син Боян. Именно с нурмероложката Милена Цветков се надявал да се сдобие с трети наследник – по възможност момиченце, пише „Ретро“.

Не е ясно дали двамата са правили опити, или са отлагали бебето за близкото бъдеще. Факт е обаче, че Милена до последно подкрепяла журналиста – и морално, и финансово.

Най-голямата любов в живота му обаче си остава Калина. Той често я споменаваше в интервюта и не криеше колко е горд с нея. Калина и майка й Дана от години живеят в Нидерландия. Черната вест им съобщава настоящата му любов Милена.

Отношенията му с нумероложката едва наскоро се задълбочили. Преди няколко години тя гостувала в негово предаване и така се запознават. Отскоро Цветков живеел в дома й, а в деня на фаталния инцидент шофирал към апартамента си, за да си вземе сако.

show.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.