Home » Живот » НЕСБЪДНАТ СЪН: Милен Цветков искал трето дете
Милен Цветков искал трето дете

НЕСБЪДНАТ СЪН: Милен Цветков искал трето дете

„Искам да имам още едно дете. Да е момиченце“, признал Милен Цветков откровено пред своя близък приятел и колега Даниел Петканов, научи 365novini.

 Разчувстван от раждането на сина на Лудия репортер журналистът споделил за своята мечта.

Уви, времето не му стигна. Навръх Великден той бе прегазен в колата си от дрогирания 22-годишен Кристиан.

Милен имаше три големи любови в живота си – първата му и единствена съпруга Дана Начева, втората му сериозна половинка Ивета и последната – Милена Иванова.

От Дана има дъщеря Калина, а от Ивета – син Боян. Именно с нурмероложката Милена Цветков се надявал да се сдобие с трети наследник – по възможност момиченце, пише „Ретро“.

Не е ясно дали двамата са правили опити, или са отлагали бебето за близкото бъдеще. Факт е обаче, че Милена до последно подкрепяла журналиста – и морално, и финансово.

Най-голямата любов в живота му обаче си остава Калина. Той често я споменаваше в интервюта и не криеше колко е горд с нея. Калина и майка й Дана от години живеят в Нидерландия. Черната вест им съобщава настоящата му любов Милена.

Отношенията му с нумероложката едва наскоро се задълбочили. Преди няколко години тя гостувала в негово предаване и така се запознават. Отскоро Цветков живеел в дома й, а в деня на фаталния инцидент шофирал към апартамента си, за да си вземе сако.

show.bg

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.