Home » Живот » Аделина Радева в траур: Водещата загуби близък човек
Аделина Радева в траур

Аделина Радева в траур: Водещата загуби близък човек

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Тежък период в семеен план преживява водещата на сутрешния блок на Нова ТВ Аделина Радева, научи 365novini.

Преди дни смърт почернила нея и роднините й, след като си отишъл вуйчото на нейния съпруг. За смъртта му съобщи самият мъж на журналистката – Борис Радев.

„Днес отлетя вуйчо ми Венелин Златарев. Човек с блестяща кариера в ръководството на нефтодобивната и газодобивната промишленост на Близкия изток през 80-те години на 20-ти век. Абсолютна истина е изразът „Да имаш вуйчо владика“. Първите джинси с хоризонтална шарка WRANGLER съм ги получил още в четвърти клас от него, заедно с невероятните цигарени дъвки и фланелки с щампи ABBA.

Единствено жителите на българското Черноморие знаят каква напаст са роднините от вътрешността на страната. Вуйчо ми живееше във Варна и от май до октомври приемаше в апартамента си, с удоволствие, пълчища от родственици, които летуваха на северните плажове.

Почивай в мир, мъжко момче“, написа режисьорът, за да изпрати вуйчо си.

Черната вест разстроила Ади и близките й, а притесненията, че пътуванията извън София са забранени и няма да имат възможност да отидат на погребението във Варна, където издъхнал роднината им, не им давала мира в продължение на дни. Въпреки драмата в семейството, водещата продължава да се държи стоически в ефир и по нищо не издава, че мислите й са заети в проблеми.

Единственото, което й помагало в трудната ситуация, било решението на медията двамата с Виктор Николаев да се редуват с другия екип водещи през седмица, заради което титулярите на сутрешния блок имат повече почивни дни, през които са при семействата си.

Целта на тази схема на работа е, ако в единия екип случайно има заболял от коронавирус, да може всички да излязат под карантина, а в същото време да има кой да ги замести изцяло, пише Ретро.

хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook