Home » Живот » Аделина Радева в траур: Водещата загуби близък човек
Аделина Радева в траур

Аделина Радева в траур: Водещата загуби близък човек

Тежък период в семеен план преживява водещата на сутрешния блок на Нова ТВ Аделина Радева, научи 365novini.

Преди дни смърт почернила нея и роднините й, след като си отишъл вуйчото на нейния съпруг. За смъртта му съобщи самият мъж на журналистката – Борис Радев.

„Днес отлетя вуйчо ми Венелин Златарев. Човек с блестяща кариера в ръководството на нефтодобивната и газодобивната промишленост на Близкия изток през 80-те години на 20-ти век. Абсолютна истина е изразът „Да имаш вуйчо владика“. Първите джинси с хоризонтална шарка WRANGLER съм ги получил още в четвърти клас от него, заедно с невероятните цигарени дъвки и фланелки с щампи ABBA.

Единствено жителите на българското Черноморие знаят каква напаст са роднините от вътрешността на страната. Вуйчо ми живееше във Варна и от май до октомври приемаше в апартамента си, с удоволствие, пълчища от родственици, които летуваха на северните плажове.

Почивай в мир, мъжко момче“, написа режисьорът, за да изпрати вуйчо си.

Черната вест разстроила Ади и близките й, а притесненията, че пътуванията извън София са забранени и няма да имат възможност да отидат на погребението във Варна, където издъхнал роднината им, не им давала мира в продължение на дни. Въпреки драмата в семейството, водещата продължава да се държи стоически в ефир и по нищо не издава, че мислите й са заети в проблеми.

Единственото, което й помагало в трудната ситуация, било решението на медията двамата с Виктор Николаев да се редуват с другия екип водещи през седмица, заради което титулярите на сутрешния блок имат повече почивни дни, през които са при семействата си.

Целта на тази схема на работа е, ако в единия екип случайно има заболял от коронавирус, да може всички да излязат под карантина, а в същото време да има кой да ги замести изцяло, пише Ретро.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.