Home » Горещо » „Недое**на лелко, върви мъжа ти да те кла*и“ след забележка за паркиране
"Недое**на лелко върви мъжа ти да те кла*и" след забележка за паркиране

„Недое**на лелко, върви мъжа ти да те кла*и“ след забележка за паркиране

Бургазлията Ташо Шапков е голият до кръста търговец, който заедно със свой авер мята като прани гащи двете момичета, паркирали до магазина му в ж. к. „Славейков“.

От 15-ина години той държи магазина за хранителни стоки до блок 89 в ж.к.“Славейков“, разбра 365 Новини. На метри от обекта стана животинския бой с двете момичета, който потресе десетки хиляди бургазлии. След него търговецът бе арестуван и сега предстои да бъде предаден на съд.

Пред полицаите от Второ РУ Бургас той разказал, че е излязъл да защити жена си, която по неговите думи девойките обиждали и псували по най-грубия възможен начин. Когато чул разразилия се скандал, Ташо грабнал от магазина метален кози крак и хукнал навън.

Бургазлията Ташо ШапковТой обяснил, че когато чул обидите към жена си Мария, буквално му паднало пердето. Ташо Шапков не се гордеел с постъпката си, но и не съжалявал, защото според него момичетата прекрачили границите, наричали дори „недо**ана лелка“.

А по думите на Ташо, жена му само отишла и ги предупредила, че не могат да паркират тук. Обадила се да извика и паяка, който репатрира автомобила, но той така и не дошъл.

Според Мария тийнейджърките станали изключително агресивни, започнали да я обиждат заради забележка, която им отправила. Тя подробно е посочила квалификациите, които момичетата използвали: „Недое**на лелко, к‘во се отваряш, ма, Върви мъжа ти да те кла*и, Долна п*тка“. Едно от момичетата, отново според твърденията й, предупредила: „Знаеш ли коя съм аз и кой е баща ми?“, пише „Флагман„.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.