Home » Свят » Наша гордост: БГ миска влезе в „Гинес”
БГ миска влезе в „Гинес”

Наша гордост: БГ миска влезе в „Гинес”

Наша миска влезе в рекордите на „Гинес”. 

Габриела Велкова участва в най-голямото модно дефиле с над 420 модела и официално бе вписана в книгата на световните постижения, научи 365novini.

Носителката на титлата „Мис Русе 2017” е поканена да участва в Мадрид през февруари, месец преди да избухне пандемията. Събитието събра на едно място 420 световни модели.

„Бях поканена по време на обучението ми в Испания. На моето дефиле бях с националния трибагреник, като горд представител на нашата нация. Много съм щастлива”, споделя още Габриела.

След връщането си от Мадрид, Великова е в родното Русе. Здрава е и не се безпокои от коронавируса. Русе е първата област у нас, в която всички заразени вече са излекувани и в момента няма нито един случай, пише „България днес“.

„Уча дистанционно от вкъщи, тази година ми предстои дипломиране. Завършвам „Логистика” във Варненския икономически университет, а след това обмислям магистратура в София”, споделя още Габриела.

Мис Русе не губи време у дома, а тренира упорито. Всяка сутрин започва деня си с клекове, коремни преси и каране на колело.

„Готвя си здравословни ястия и развивам кулинарните си умения. Старая се да запълвам времето максимално и да мисля позитивно”, казва още тя.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.