Home » Горещо » Застаряваща бръмчалка си изпусна нервите: Не съм жена на Диман Вълчанов, не знам за дрога, нито за сводничество – ще ви съдя
Застаряваща бръмчалка си изпусна нервите

Застаряваща бръмчалка си изпусна нервите: Не съм жена на Диман Вълчанов, не знам за дрога, нито за сводничество – ще ви съдя

В новия си брой популярен вестник публикува интересно разследване за актуалното преразпределение на наркопазара у нас, научи 365novini.

В материала е замесено името на Диман Вълчанов от Бургас, който е представен като един от новите босове на дрога в София. Преди време въпросният бургазлия с тъмно минало бе в интимна връзка с оборотната (тогава) бръмчалка Александра Милтенова. В текста на изданието тя е посочена като жената до Диман Вълчанов и бивша приятелка на скандалния бизнесмен Михаил Mлaджoв.

Явно това не се е понравило на носителката на титлата Мисис България и тя избухна с гневен пост от страницата си във Фейсбук. Ето какво написа застаряващата красавица:

„Капката преля чашата! Господа журналисти, преди да забърквате името ми в поредната лъжлива статия, можете да се свържете с мен и да ме попитате дали е истина! Уморих се да чета, че съм била омъжена за Михаил Младжов, любовница на Хуан-Пабло Ескобар, сега пък жена на Диман Вълчанов! Явно съм се омъжила поне три пъти, без да знам!!! Категорично отричам написаното в глупавата ви статия! С този човек съм имала краткотрайна връзка преди повече от 2 години, нито знам за занимания с дрога, нито за жени… (абсолютно смехотворни твърдения според мен)!!! Не съм го виждала втора година, а какво остава да са му жена!? От този момент нататък, всеки замесил името ми в твърдения с невярна информация, ще бъде обект на съдебно преследване!”, гневи се Милтенова.

Странно е, че малко след това постът бе изтрит!?

Припомняме, че през 2017-а година HotArena забеляза и писа, че Милтенова сподели на страницата си във Фейсбук пост, според който е сгодена за Диман Вълчанов. Под снимката заваляха пожелания за щастие и любов от последователите на Александра. Това се случва след края на връзката й с Михаил Младжов. Πpeди дa ce cpeщнaт с него пък, Aлeĸcaндpa бe oмъжeнa зa извecтния пepнишĸи бизнecмeн Aнжeл Фeoдopoв, oт ĸoгoтo имa дъщepя, a Mишo Mлaджoв ce oмъжи пpeз 2011г. зa cĸaндaлнo пpoчyтaтa мoдeлĸa Дecи Зидapoвa.

Явно тези факти са излетели от съзнанието на миската, заместени от нови преживявания и нови мъже.

А ето и подробности за „новата звезда” Диман Вълчанов.

Диман Вълчанов се прицелил в нишата, освободена преди време, след като полицията подгони и арестува дузина босове и дилъри в София. Самият той също има интересно минало и няколко регистрации в полицията – за кражби на коли и измами, като и два пъти е спипван, че кара колата си пиян. В Бургас от години се носи и мълва, че е близък с полицаи, на които той предоставя информация, а те го измъкват от заплетени ситуации.

Запознати припомнят, че преди години Диман Вълчанов прави опит да превземе територии на Митьо Очите,

при това в силните години на несебърския бос. Резултатът е, че докато паркира пред автомивка, срещу него се стреля от преминаващо беемве – сцена, достойна за улиците на Чикаго по времето на Ал Капоне. При стрелбата Диман е ранен в слабините. Малко след това е арестуван Тодор Стамов-Малкотърновския, близък до Очите, но набързо го пускат. В един момент делото дори спира, защото не е открит стрелецът. Минават обаче 3-4 години и е арестуват отново местният бандит – Тодор Стамов-Малкотърновския. В крайна сметка той е осъден за стрелбата, а и за „цялостна дейност”. Причините за покушението обаче остават замъглени, понеже замесените в нея се оказват с къса памет, а и как да признаят с какво се занимават, коментират юристи.

След време Диман Вълчанов отново прави опит да се наложи като бос. Този път по-успешно, както обясняват запознати, понеже Димитър Желязков в този период има сериозни сблъсъци с полицията и конкуренцията. Диман успява да подчини негови дилъри, обясняват източниците ни. Те допълват, че с тези, които не искат да работят с него, той не стига до шумни разправии, а пуска жалби срещу тях в полицията, че го заплашват, ограбват и т.н.

През последните години жената до Диман Вълчанов е Aлeĸcaндpa Mилтeнoвa, бивша приятелка на скандалния бизнесмен Михаил Mлaджoв. Той пък имаше бурна връзка с манекенката Дecи Зидapoвa, беше залавян и с кокаин. Около Диман, както твърдят очевидци, има и други жени. Една от дамите, пожелала анонимност, разказа пред „Уикенд”, че когато започнали връзка, той й обещава, че ще се раздели с жена си. Тя обяснява още:

„С Диман се срещнахме в заведение. Бяхме с приятели, пихме, той започна да ме сваля и така се случиха нещата. След това ми се обади, започнахме да излизаме на вечери. Уж много държеше на мен, уж ми казваше, че ще имаме хубаво бъдеще заедно, но в един момент започна да ме убеждава да излизам с някакви възрастни мъже. Срещу пари. Можело да се наложи, освен в Бургас, да пътувам и до София за тези срещи, но пък съм щяла да изкарам доста пари. Според него нямало нищо лошо, това щяло да е за кратко, само докато спестим пари да напуснем България и да заживеем заедно в чужбина. Той щял да зареже жена си, това го повтаряше непрекъснато.

На мен обаче ми стана толкова гнусно и обидно, че реших да сложа край. Продължи да ме търси, като ми казваше, че няма проблем, всичко ще е наред. Като му каза, че повече не искам да го виждам, мина към заплахи. Смених си телефона, започнах да се крия, накрая дадох жалба в полицията.”

Жената твърди, че научила и за други момичета, изпратени от бившия й приятел в Холандия. Не знае как точно са се развили при тях нещата. „Той много умело манипулира – продължава жената. – Не знам дали само се хвалеше, но пред мен непрекъснато говореше по телефона с някакви генерали, с някакви мутри, чиито имена всеки ги е чувал. Така и не разбрах дали наистина говореше с тях, или разиграваше сцени, за да ме впечатли. Обясняваше непрекъснато, че е недосегаем, никой нищо не можел да му направи, защото имал свои хора в полицията”.

В Търговския регистър Вълчанов е отбелязан като съдружник във фирми с най-разнообразен профил.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.