Home » Горещо » Джулиана Гани ражда в съда, привикаха я да каже била ли е платена жрица на Дани Обувката
Джулиана Гани ражда в съда

Джулиана Гани ражда в съда, привикаха я да каже била ли е платена жрица на Дани Обувката

Джулиана Гани отпадна от „Маскираният певец“ и няма да ражда на сцената, но нищо чудно да роди в съда, научи 365novini.

Това коментираха вчера посетители в Специализирания наказателен съд, където се появи бременната в седмия месец силиконка.

Гани трябваше да даде показания по делото срещу сочените за нейни сводници сутеньори. За тартор на групата за сводничество се признава известният бизнесмен – Дани Обувката, който се измъкна с година и половина условно и 10 бона глоба. Примера му последваха още четирима от групата, като само един остана на подсъдимата скамейка.

Делото срещу него цикли месеци наред, тъй като магистратите не можеха да открият сочените като потърпевши от дейността на групата жени. Сред списъка с имената на десетки момичета е това и на Джулиана Гани. Съдия Чаушев в рамките на няколко заседания се чудеше как да я открие. Множество ангажименти все им пречеха да се яви в съда.

Като Джулиана все пак се появи в съда, стана ясно, че подсъдимият е претърпял операция и процесът за пореден път бе отложен.

Силиконката бе придружена от адвокат Мариян Марков, който бе уволнен като съдия преди 2 години заради бавно правораздаване, пише „България Днес“. Според обвинението Обувката е набирал момичета, които да проституират, а тарифата им варирала от 400 до 600 лева за час.

В други градове мизата скачала на 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови имена, а парите представяни като точки.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.