Home » Живот » Мариана Маринова върти строителен бизнес след „Фермата“
Мариана Маринова върти строителен бизнес

Мариана Маринова върти строителен бизнес след „Фермата“

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се закани да стартира строителен бизнес след участието си в риалитито „Фермата: Нов свят“, видя 365novini.

Шефката на силиконките у нас стана първата жена фермер на седмицата в стопанството на чорбаджиите и три седмици след старта на риалитито мениджърските й умения донесоха за сефте максимума от шест кошници за отбора.

Наставникът на отбора на богаташите Росен оцени максимално високо всяка свършена задача, особено в мандрата, където стените бяха измазани перфектно и бяха поставени допълнителни рамки за комарници. „Браво, за пръв път нямам никакви забележки! Готова си да влезеш в строителния бизнес!“, похвали Маринова той. „Мисля да го направя, между другото“, отвърна не на шега тя.

Бившата „Мисис България“ влезе в играта за 100 000 лв със заявката да разбие стереотипите за тунингованите хубавици у нас и да докаже, че интелектът й превъзхожда по обем имплантите в пазвата й.

Мариана Маринова спечели респекта на мъжете с изключителното упорство, с което започна да шлайфа гредите в спалнята, а след това и с уменията си с мистрията. Още на ден четвърти тарторът на мъжете при чорбаджиите – журналистът-патриот Ивайло Шопски, определи Мариана като „откритието на сезона“.

„Тя е като локомотив, мачка и работи здраво! Изненада ме“, призна пред съотборниците си Шопски.

Въртейки парацала върху кюмбето на печката в спалнята и редейки ламинат, Маринова многократно се пошегува, че строителната й фирма ще се казва „Шкури-мери“.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.