Водещите новини
Home » България » Награждават Георги Харизанов след баданарките за Борисов! Вижте какво получава и защо се прави на скромен
Награждават Георги Харизанов след баданарките за Борисов!

Награждават Георги Харизанов след баданарките за Борисов! Вижте какво получава и защо се прави на скромен

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Анализаторът Георги Харизанов може да поведе листата на ГЕРБ в Благоевград според информация в местната преса.

Неотдавна шефът на Института за дясна политика посетил града и се срещнал при закрити врати с местния ГЕРБ-ерски елит. В партия ГЕРБ отдавна се говори, че думата на Харизанов ще тежи при реденето на партийните листи. И затова в София вече му викали „новия Цветанов“.

Георги Харизанов е едно от медийните остриета на управляващата партия и ако поведе в Пиринския край, ще кръстоса сабя с друго „острие“ – Александър Симов от БСП.

Управляващата партия ще разчита на успешните си министри, за да „теглят“ листите. Но не и на успешните кметове. Градоначалниците получили недвусмислена заповед от премиера да не се кандидатират за депутати, разбра 365 Новини.

Заповедта, спусната от центъра, гласяла, че трябва да има сериозно „проветряване“ на листите. Затова местните ГЕРБ-ерски елити усилено търсели нови, неизхабени лица, но ползващи се с авторитет. /?!/

Всеки редови партиен член можел да прави номинации до 8 февруари – лично в офис на ГЕРБ или като изпрати писмо до електронната поща на партията.

Припомняме, че Георги Харизанов е бивш шеф на „Напоителни системи“. Той беше хванат и арестуван за кражба на тръби и безстопанственост. Лежа в ареста и бе осъден на четири години затвор, а в съда го водеха с оранжев гащеризон. После нещата се замазаха, той изчезна от сцената, а след време се оказа, че присъдата му е отменена и той е чист като момина сълза.

След това незнайно как се превърна в политически анализатор, който тичаше от телевизия в телевизия и хвърляше картечен огън по опозицията и президента и непрекъснато хвалеше Борисов.

Толкова много хвалби хвърли, че сега го награждават с депутатско място.

Напълно по критериите на ГЕРБ – „ново неизхабено лице, с чисто минало и авторитет в обществото“

Да се смееш ли, да плачеш ли!

Лицето пък каза – няма да ставам цар.

Източник: Истината

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.