Водещите новини
Home » Свят » САЩ снема доверието си от Борисов! Чакат го мрачни дни и затвор
САЩ снема доверието си от Борисов! Чакат го мрачни дни и затвор

САЩ снема доверието си от Борисов! Чакат го мрачни дни и затвор

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Премиерът на България съвсем скоро ще бъде друг. Бойко Борисов няма да остане на власт и дори може тотално да изчезне от политическата сцена, разбра 365 Новини.

Това стана ясно, след като се разбра, че САЩ снема доверието си от Борисов. Преди няколко дни от Америка алармираха за корупция в България и обявиха, че ще разследват българския премиер.

ЕС също вече разследва Борисов след сигналите на евродепутата Елена Йончева, но докато отношенията между “мачото от Банкя” и Ангела Меркел са близки, нищо не се очаква да стане.

В САЩ обаче ситуацията е друга след идването на власт на Джо Байдън. Той не е фен на Бойко Борисов, тъй като последният се крепеше на власт през последния си мандат най-вече заради Доналд Тръмп. Освен това Байдън има намерение да атакува Турция, дали военно или икономически, а Борисов е сред доверените хора на Ердоган, когото новият американски президент презира от години.

Отсега е ясно, че Борисов този път няма да получи финансиране от САЩ за фалшифициране на парламентарните избори. От ЕС също може да не получи нищо или поне не това, което досега получаваше, тъй като някои независими структури там го следят изкъсо.

Всичко това значи, че шансовете на ГЕРБ да победят на 4 април са нищожни. Лошото за Бойко Борисов обаче е, че без чадъра от държавата той има реален шанс да попадне в затвора и дори да бъде ликвидиран физически.

Източник: Паралел 42

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.