Home » Горещо » Момиче на Слави заби американски съпруг СНИМКА
Момиче на Слави

Момиче на Слави заби американски съпруг СНИМКА

Певицата Нели Петкова, която дълги години пееше в шоуто на Слави, най-накрая показа американския си съпруг, научи 365novini.

Той се казва Джеф Грийн и се занимава с телевизия и продуцентство. Двамата се запознават след като Нели напуска „Шоуто на Слави“, за да гради кариера в Америка.

Истинската му възраст е дълбоко пазена тайна, но то снимки става ясно, че е с поне 10 години по-голям от певицата. Срещата между двамата се случила благодарение на техни общи приятели. Не било любов от пръв поглед, макар Джеф да твърди, че е бил веднага впечатлен от българката. Първоначално поддържали приятелски отношения, докато не открили, че между тях пламват и чувства.

Три години след началото на връзката им тя забременява и през лятото на 2017 година се ражда синът им Даниел. През последните година-две Джеф прекарва доста време в България и не се налага Нели да се разкъсва между САЩ и родината си. Заради коронавируса семейството се е изолирало у нас. В социалните мрежи американецът споделя красиви тъжни снимки на празните софийски улици.

Момиче на Слави

Чужденецът обаче не спира да отправя критики към родината ни и не спира да се оплаква от мръсния въздух. Джеф е фиксиран върху това, което диша, и редовно следи нивата на фините прахови частици, като дори съветва свои приятели от вужбина да не посещават България през зимата, защото тогава въздухът е най-мръсен.

Не е ясно защо и досега Нели Петкова крие бащата на сина си. Според някои нейни приятелки, тя се притеснява от разликата в годините им, пише Галерия. Преди да стане ясно, че американецът е мъжът до певицата, в светските среди се правеха всевъзможни предположения кой е бащата на малкия Даниел и се изреждаха имената на куп известни мъже.

марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!