Home » Горещо » Момиче на Слави заби американски съпруг СНИМКА
Момиче на Слави

Момиче на Слави заби американски съпруг СНИМКА

Певицата Нели Петкова, която дълги години пееше в шоуто на Слави, най-накрая показа американския си съпруг, научи 365novini.

Той се казва Джеф Грийн и се занимава с телевизия и продуцентство. Двамата се запознават след като Нели напуска „Шоуто на Слави“, за да гради кариера в Америка.

Истинската му възраст е дълбоко пазена тайна, но то снимки става ясно, че е с поне 10 години по-голям от певицата. Срещата между двамата се случила благодарение на техни общи приятели. Не било любов от пръв поглед, макар Джеф да твърди, че е бил веднага впечатлен от българката. Първоначално поддържали приятелски отношения, докато не открили, че между тях пламват и чувства.

Три години след началото на връзката им тя забременява и през лятото на 2017 година се ражда синът им Даниел. През последните година-две Джеф прекарва доста време в България и не се налага Нели да се разкъсва между САЩ и родината си. Заради коронавируса семейството се е изолирало у нас. В социалните мрежи американецът споделя красиви тъжни снимки на празните софийски улици.

Момиче на Слави

Чужденецът обаче не спира да отправя критики към родината ни и не спира да се оплаква от мръсния въздух. Джеф е фиксиран върху това, което диша, и редовно следи нивата на фините прахови частици, като дори съветва свои приятели от вужбина да не посещават България през зимата, защото тогава въздухът е най-мръсен.

Не е ясно защо и досега Нели Петкова крие бащата на сина си. Според някои нейни приятелки, тя се притеснява от разликата в годините им, пише Галерия. Преди да стане ясно, че американецът е мъжът до певицата, в светските среди се правеха всевъзможни предположения кой е бащата на малкия Даниел и се изреждаха имената на куп известни мъже.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.