Home » Горещо » Люта ревност в 7/8: Нели Петкова заби ножа на Слави СНИМКА
Нели Петкова заби ножа на Слави

Люта ревност в 7/8: Нели Петкова заби ножа на Слави СНИМКА

Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Нели Петкова стана майка на малкия Даниел, но пази в тайна бащата на сина си и избягва да говори за него, научи 365novini.

За разлика от повечето си колежки, 36-годишната певица не изнася никаква информация за личния си живот и не публикува снимки от семейния архив в социалните мрежи. Нели не се появи на нито едно публично събитие с него, обяснявайки, че любимият й не обича светската суета. Оказва се, че певицата има основателна причина да го крие.

Американецът Джералд Грийн е финансист, занимава се с телевизия и продуцентство и е с около 20 години по-възрастен от Нели. След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал семейството си, развел се и заживял с певицата. Заради мистерията, в която бе обвила бащата на рожбата си, след раждането на Даниел в столичната клиника „Надежда” на 15 август 2017 г, плъзнаха най-различни версии.

Според едни бившата беквокалистка станала самотна майка, според други таткото бил семеен. Някои дори заподозряха, че Нели тайно е родила наследник на бившия си работодател Слави Трифонов, с когото имали любовна авантюра. Никой от познатите на певицата не е виждал американецът Джералд, с когото Нели имала връзка в продължение на 4 г.

Джеф се влюбил в нея по време на неин гастрол в Щатите преди 4 години.

Там общи познати ги представили един на друг, те изпитали симпатии, но не се влюбили от пръв поглед. Известно време се срещали само като приятели, опознали се, харесали се и любовта дошла. Джеф делял времето си между родината си и нашата страна. Нели също пътувала до САЩ.

Заради разликата във възрастта им певицата не искала да предизвиква коментари, че връзката й е по сметка. „Двамата с него имаме съвършено различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен – шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата.

Заради пандемията от коронавирус семейството се е изолирало в София. В социалните мрежи чужденецът често публикува снимки от пустите улици на столицата и недоволства от мръсния въздух. Джеф редовно следял нивото на фините прахови частици и съветвал своите приятели в чужбина да не посещават България през зимата, когато въздухът е най-мръсен, пише „Уикенд“.

Нели Петкова заби ножа на Слави

марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!