Home » Горещо » Мегз заряза модата, започна да прави скафандри
Мегз заряза модата

Мегз заряза модата, започна да прави скафандри

Фенове на красавицата се шегуват в Мрежата, че след пандемията дизайнерката ще се заеме и с космонавтиката, научи 365novini.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз вече се преквалифицира в тон с извънредното положение. Вместо да шие модни дрехи, тя предлага на пазара предпазни костюми. Така родената в Раковски хубавица доказа, че има нюх не само към мъжете, но и към изискванията на пазара. Самата тя съобщи новината с гордост в социалната мрежа. Предпазните костюми хем били евтини, хем направени от плат със сертификат, който отговарял на изискванията за предпазни изделия срещу вирусни инфекции.

„За да бъде сертифициран един костюм, той трябва да мине военен тест и да получи сертификат от ВМА. Нашето изделие няма такъв сертификат. Взела съм костюм от първа линия и съм го копирала едно към едно – и като материя, и като изработка, и като размери“, казва дизайнерката.

Костюмите наподобяват скафандри, а в социалните мрежи вече тръгнаха шеги, че след като свърши пандемията, хубавицата може да започне да прави и скафандри за космонавти. Все пак космосът е от малкото области, които още не са засегнати от нейния творчески размах.

Моля се всеки ден да сме здрави и всички скоро да се върнем към нормалния си начин на живот и работа. Бъдете дисциплинирани и отговорни и пазете себе си и хората около вас. Всичко скоро ще свърши, заяви Мегз.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.