Водещите новини
Home » Свят » Медици видяха нещо на ръката на Ким Чен Ун и обясниха защо бе изчезнал СНИМКИ

Медици видяха нещо на ръката на Ким Чен Ун и обясниха защо бе изчезнал СНИМКИ

Белези от игла на китката на севернокорейския лидер Ким Чен Ун предполагат, че той може да е претърпял операция на сърцето, твърдят медицински експерти, научи 365novini.

Лидерът на Северна Корея се появи за пръв път на официално събитие, след като бе изчезнал от публичното пространство за 20 дни. Той откри фабрика за торове в Сънчон.

Медицински експерти, които са разгледали кадри от събитието посочват, че той е претърпял „сърдечно-съдова процедура“.

Медици видяха нещо на ръката на Ким Чен Ун

Ким Чен Ун беше забелязан да се усмихва и да говори с помощници по време на церемонията. В същото време автентичността на снимките не можа да бъде проверена.

Това, за което експерите казват, че изглежда като следи от игли, можеше да се види по китките му, докато той се вози в количка за голф, която прилича много на тази, която той използва през 2014 г., когато след известно време се върна пред публиката с бастун.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказа да коментира състоянието на лидера: „Предпочитам още да не го коментирам. Ще имаме какво да кажем за това в подходящия момент. „

За последно лидерът се бе появи публично на 11 април, когато председателства среща на Политбюро на Корейската работническа партия.

Медици видяха нещо на ръката на Ким Чен Ун

Отсъствието му от общественото пространство доведе до спекулации за смъртта му и слухове, че ще бъде наследен от сестра си Ким Йо Чен. На една от снимките тя е вляво от Ким Чен Ун.

блиц

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook