Home » Горещо » Мая Манолова купонясва с фризьорката си
Мая Манолова

Мая Манолова купонясва с фризьорката си

Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си фризьорка Петя Тоткова и вече я вика да й прави сешоар в дома си, научи 365novini

Оказа се, че отношенията между двете не са просто професионални и от пет години коафьорката е сред най-приближените до Манолова хора. Нещо повече, бившия омбудсман често може да бъде засечена по класни ресторанти заедно с хората, грижещи се за визията й.

На по бутилка вино Мая се събира освен с фризьорката си, и с популярната сред звездите гримьорка Биляна Симеонова.

Тя е човекът, на когото Манолова се доверява за макиажа си за всеки по важен повод. Официални снимки за кампании, ТВ изяви и дори за сватбата си с Ангел Найденов през 2016 година. Въпреки, че кандидатката за кметския стол на столицата има топли отношения със стилистките си, все пак си заплащала като редовен клиент за всяка услуга.

Само за година тя пръска по над 12 бона само за изрядната си прическа.

Справка с ценоразписа на фризьорката й сочи, че измиване и сешоар на косата (каквито Мая си прави всеки ден, с изключение на някои уикенди), струват по 50 лв. Прическите за по-специалните случаи не влизат в грандиозната сума, равняваща се на 56 минимални пенсии, или средствата, които българският пенсионер получава за около 5 години.

Въпреки, че Петя уж се пише приятелка на Манолова, е побързала да се възползва от шумотевицата покрай фризурите на ВИП клиентката си, за да си прави безплатна реклама.

От близо седмица в официалната й страница вървят непрестанни реклами на студиото за красота, хвалещи златните й ръце и увещаващи потребителите на социалната мрежа да си запишат част там, предават от Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.