Home » България » Мая и Слави рутят Бойко
Мая и Слави

Мая и Слави рутят Бойко

Мая Манолова, която все още битува в съзнанието на хората като „омбудсмана на републиката“, и телевизионният водещ Слави Трифонов отново действат в комбина срещу Бойко Борисов с цел да го свалят от власт, научи 365novini.

По време на местните избори през есента, когато Манолова се размина на косъм от кметския стол в столицата, двамата преминаха през период на раздори. В последно време обаче сътрудничеството им отново се е задълбочило, научи Lupa.bg.

„Мая търси с кой да играе, иска да използва партията на Слави, за да изплува отново на политическата сцена. Слави пък се нуждае от популярно лице, което да дръпне гласове на предстоящите парламентарни избори догодина“, обясниха пред Lupa.bg близки до двамата.

Манолова е председател на гражданската платформа „Изправи се.БГ“, но още при промотирането й няколко пъти подчерта, че тя няма да прераства в партия. Партията на Трифонов от друга страна все още не е регистрирана в съда, но той и съмишлениците му се надяват формацията „Има такъв народ“ скоро да бъде вписана.

Публична тайна е, че по време на последните местни избори и след тях Мая и Слави бяха скарани, защото не можеха да се разберат кой е по-по-най. Причината – твърде големият егоцентризъм, който е характерен и за двамата.

Сега обаче Трифонов е в изолация, има за трибуна малка телевизия и си търси съюзник. Манолова е в същото положение. Това принудило двамата да заровят томахавките и да действат заедно, защото само така имат шанс да получат по-солиден резултат на следващите избори.

Остава неясен въпросът кой ще финансира техните начинания. През зимата упорито се носеше слухът, че Манолова разчита финансово на Васил Божков. Сега обаче той е извън играта, а политическите битки гълтат много пари.

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.