Водещите новини
Home » Горещо » Гошка Милионерката се прибра за празника, позлати махалата
Гошка Милионерката се прибра за празника

Гошка Милионерката се прибра за празника, позлати махалата

Най-богатата българка след Петя Славова и Дарина Павлова – баба Гошка, се възползва от разхлабените противоепидемични мерки в Европа, за да се прибере в родния си град Искър, научи 365novini.

Късметлийката цъфнала в ромската махала с невиждани подаръци, а тази нощ в нейна чест се организира купон с 64 печени агнета – колкото са годините на тотомилионерката.

Леля Гошка редовно се прибира в Искър, като всеки път завръщането й е празник за съгражданите й. Местните я очакваха с голямо нетърпение, тъй като тази година заради панденията ромката стоеше под ключ в Мадрид.

Обикновената, отрудена жена, която години наред си изкарваше прехраната в Испания с пот на челото, дошла с подаръци за десетки хиляди левове за цялата махала. В това число маски, ръкавици и материали за дезинфекция, тъй като в Испания се е убедила колко опасен е COVID-19.

Тотомилионерката, която над 15 години живее в Испания, прави дарения и в малкото градче Кинтанар дел Рей. Именно там в началото на август 2016 г. тя грабна втората най-голяма печалба от лотарията „Примитива“ в историята на полуострова. Нашенката предоставяла средства на кметството и помагала на бедни и нуждаещи се испанци и българи.

Тя също така разумно е инвестирала и в пазара на недвижими имоти, изкуство, вложила е част от парите в разнороден бизнес, сред който и такъв с международни превози. Понастоящем леля Гошка и семейството й живеят в хасиенда за над 1 млн. евро в тузарски комплекс в Мадрид. Роднините й очакват тя да събере фамилията в палата за Нова година, което се е превърнало в традиция.

лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook