Home » Горещо » Във „Фермата“ ври и кипи: Лъснаха скандални факти
Във Фермата ври и кипи

Във „Фермата“ ври и кипи: Лъснаха скандални факти

Една от най-емоционалните и избухливи участнички във „Фермата“ Елизабет Илчева се оказа душевно нестабилна и извън играта, коментират нейни познати. „Същото ку-ку е и в живота.

Нервозна жена, често изпада в истерии и се държи детински“, описват я хора от обкръжението й, научи 365novini.

Зрители също забелязаха странното поведение на чорбаджийката и дори опитаха да оправдаят Иван Милин, който бе изгонен от шоуто, след като й удари шамар. „Тази Елизабет може да изкара извън релси дори най-спокойния човек с постоянното си дуднене и истерични изблици“, коментират зрители.

Но това, което най-много дразни феновете, е българо-английският й изказ.

Тя постоянно вкарва английски думи или цели фрази в изреченията си. В същото време „Фермата“ върви под шапката на патриотизма и родолюбието. Поведението й се определя като надуто и изключително неуважително спрямо социалната мисия на предаването.

Елизабет е завършила паралелка с интензивно изучаване на английски език.

Била е член на асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Нейни бивши съученици я определят като аутсайдер и дори като социопат. Трудно контактувала с останалите и винаги влизала в конфликти с връсниците си.

Висшето си образование завършва в Англия, където работи в бутикова галерия. У нас пък е асистент на изпълнителния директор в голяма гръцка строителна и инвестиционна компания.

Във „Фермата“ успя да се изпокара с почти всички от отбора си, но благодарение на променливите си настроения, бързо се сдобрява с хората. Сближи се по-интимно с участника Сами Хоссни, който обаче си има сериозна приятелка извън „Фермата“.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.