Home » Идеи » Малки трикове с голяма полза: 8-те правила за луксозно изглеждаща баня
правила за луксозно изглеждаща баня

Малки трикове с голяма полза: 8-те правила за луксозно изглеждаща баня

От приготвянето на сутрешния тоалет до вечерната отпускаща вана, банята е помещението, което ползваме всеки ден и в което започваме и завършваме деня си, припомня 365novini.

И след като е толкова важно, заслужава внимание и да бъде обзаведено с усет към детайла.

За щастие, с малко усилие, има много сравнително лесни начини да бъде вашата баня добре изглеждаща и да носи усещане за лукс. Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко правила, които ще ви гарантират дзен пространството.

Инвестирайте в качествени кърпи за баня

правила за луксозно изглеждаща баня

Защо да се бършете в стари и несъвпадащи по цветове кърпи, когато можете да декорирате с луксозен комплект такива? Инвестирайте в комплекти от хавлиени кърпи за ръце и за баня и помещението ще придобие напълно нова визия.

Поддържайте ред

Разхвърляната мивка ще направи и най-стилните бани да изглеждат зле. Поддържайте шишенцата с козметика и зоната около мивката чисти и подредени.

Чиста постелка за пода

правила за луксозно изглеждаща баня

Нищо не прави банята да изглежда по-мръсна от изцапания килим. Независимо дали го перете веднъж седмично или редовно го изтупвате и сушите, чистата постелка е в състояние да подобри цялата атмосфера на банята мигновено.

Не забравяйте да почистите завесата за душ

правила за луксозно изглеждаща баня

Тя остава пренебрегната, но наред с ваната/ зоната около душа и фугите, трябва да перем и забърсваме и завесите. Ако забележите мухъл, веднага ги сменете.

Използвайте пространството на стената

правила за луксозно изглеждаща баня

Стените на банята са с потенциал за дизайн. Независимо дали ще закачите произведение на изкуството или ще сложите плаващи рафтове, не забравяйте декора там.

Помислете за крановете и осветителните тела

Няколко добре изглеждащи крана и осветителни тела създават вида на банята. Инвестирайте в качествени такива и ще се радвате на красиво помещение.

Технологии и в банята

Нищо не изглежда по-изтънчено от модерната баня. Малките, но достъпни технологични подобрения на банята, като дозатори за сапун, който се активира при допир и Bluetooth високоговорители за душа, правят банята по-луксозна.

правила за луксозно изглеждаща баня

Ароматерапия

Никога не подценявайте силата на ароматерапията в банята. Независимо дали ще сложите няколко ароматизирани свещи на гърба на тоалетната или уред със спрей, приятната миризма има огромно значение.

idei.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.