Home » Топ новини » Лилана трябвало да носи 50 млн. годишно на Васил Божков
Лилана трябвало да носи 50 млн. годишно

Лилана трябвало да носи 50 млн. годишно на Васил Божков

Певицата Лилана трупала бизнес реноме с проекти на Агенция „Пътна инфраструктура“, научи 365novini

Укриващият се в ОАЕ от родното правосъдие хазартен бос Васил Божков е дърпал конците на арестуваната преди дни певица Лилана (Лиляна Деянова) – твърдят запознати с разследването срещу 35-годишната апетитна блондинка – пише в. „Уикенд“.

Скандалната дама бе закопчана заедно с брат си Александър, известен в музикалните среди като Скилър, а според повдигнатите обвинения двамата са част от организирана престъпна група за злоупотреби с еврофондове – отбелязва изданието.

„Всичките спечелени проекти от фирмите на Лилана са ползвали софтуерни иновации, разработени от хазартните компании на Васил Божков. Целта му е била да създаде репутация на Лилана като дългогодишен партньор на АПИ и да се домогне до апетитната баница с продажбата на винетки.

Според предварително сключения договор между Лилана и АПИ, който в края на миналата година бе разтрогнат, тя е трябвало да продава електронни винетки като подизпълнител на Пътната агенция срещу комисионна от 7%.

По груби сметки очакваната годишна печалба от тази дейност е между 50 и 60 млн. лева“ – коментира пред изданието запознат с разследването.

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.