Home » Здраве » Лекари: Събираме до 15 кг отрова в червата си
Събираме до 15 кг отрова в червата си

Лекари: Събираме до 15 кг отрова в червата си

Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини, с които организмът ни не може да се пребори сам, научи 365novini.

Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани. Появяват се запек, диария, сенки под очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота. Лекари предупреждават, че в червата на почти всеки един от нас има по 15 кг вредни вещества. За да сме винаги здрави и енергични, трябва да изхвърлим тези отрови.

Трябва да знаете, че именно тези отровни вещества в червата водят до заболявания като запек, диабет, наднормено тегло, всякакви проблеми, свързани с червата и черния дроб.

Освен това състоянието на косата и кожата е лошо, има и огромна вероятност човек да се разболее от рак или артрит. За да се избегне всичко това, трябва да се предприемат нужните мерки навреме. Най-елементарният метод, който можете да предприемете, е да забъркате проста смес, която да замени закуската ви. Специалистите гарантират, че действието е моментално, а освен че здравето се подобрява, и фигурата става по-хубава.

През първата седмица от курса на терапия вместо закуска яжте: 1 суп.л. смляно ленено семе, смесено със 100 грама кисело мляко. През втората седмица: 2 суп. л. смляно ленено семе със 100 грама кисело мляко. През третата седмица увеличете количеството ленено семе на 3 суп. л., а киселото мляко – на 150 грама. Препоръчително е всеки ден да си приготвяте прясна доза от сместа.

По време на прочистването приемайте по два литра вода на ден.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.