Водещите новини
Home » Топ новини » Лекар: Хапче за смелост е погубило Милен Цветков ВИДЕО
Хапче за смелост е погубило Милен Цветко

Лекар: Хапче за смелост е погубило Милен Цветков ВИДЕО

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Само едно хапче амфетамин вдига адреналина многократно, припомня 365novini.

Под въздействието на такъв опиат, според разследващите, е бил и Кристиан Николов във фаталната неделна вечер, в която предизвика фаталната катастрофа, погубила Милен Цветков. Медиците са категорични – амфетамините замъгляват преценката и променят реакциите.

Директорът на Държавната психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм д-p Владимир Николов разказа за влиянието на наркотика пред bgonair.bg.

„Това са психостимуланти, които ви вдигат всички биогенни мини. Зарежда ви с много енергия, зарежда ви със самочувствие и, както се казва, морето ви е до колене“, обясни той.

Според разследващите под въздействието на амфетамин е бил и 22-годишният Кристиан Николов, който с джипа си блъсна и уби журналиста Милен Цветков.

Хапчето за смелост, предполага се, момчето е взело на частно парти вечерта преди фаталния инцидент. По непотвърдена информация купонът е бил в местността „Златните мостове“ на Витоша, а поводът – рожденият ден на приятелката на Кристиан – Симона Цветкова.

Експертите посочват, че младите най-често прибягват до психотропните вещества, за да повишат адреналина си.

„Повдигат целия жизнен тонус на организма. И оттам се губи преценка на реалността, оттам идват и заплахите“, разказа още доктор Николов.

Хората, употребили наркотични вещества, са лесно разпознаваеми. Не може да се твърди с абсолютна сигурност, но по всяка вероятност спътниците на Кристиан са знаели, че той не е в състояние да шофира.

„Един такъв спокоен човек изведнъж става много весел, много активен, той много знае, той е най-велик…“, обясни докторът.

Д-р Николов посочва, че ако Кристиан беше само под въздействието на канабис, последиците от инцидента може би нямаше да са същите.

Вижте повече във видеото:

 

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.