Home » Горещо » Край на една ера в шоубизнеса: Христо Сираков заряза плеймейтките
Христо Сираков заряза плеймейтките

Край на една ера в шоубизнеса: Христо Сираков заряза плеймейтките

Бизнесменът Христо Сираков приключи с плеймейтките и манекенките

След редица злополучни връзки, бизнесменът окончателно ги отсвири, научи 365novini.

В последните няколко години плейбоят имаше връзка с няколко от най-красивите родни моделки. Сред тях са Жанет Осипова, Дениз Хайрула и дори Нора Недкова.

С мис Плеймейт 2018 Сираков излиза няколко месеца, скоро след победата й. Месеци по-късно обаче хлътна по друга моделка–Дениз Хайрула. Двамата се разходиха из Европа и редовно се появяваха по светски партита.

„Приятелката ми се казва Дениз”, похвали се преди година Сираков, но и тази връзка не издържа.

Няколко седмици бизнесменът се радваше на компанията на Нора Недкова. Русата фурия обаче се оказа твърде темпераментна за бизнесмена.

Връзката им беше на приливи и отливи–уж бяха щастливи заедно, уж се караха, но накрая се разделиха с безумен скандал. След него бизнесменът не иска и да чуе за Недкова, която пък не се появява на парти, на което е и Сираков.

На поредното плейбой парти обаче, бизнесменът дойде в компанията на сочна брюнетка, която обаче не е моделка. И за да не скучае бе взел и синът си Кристиян, пише „България днес”.

Младежът стана свидетел на сцени, които не може да види и в забранените сайтове. Баща му обаче охотно му представяше полуоблечените красавици по сцената и дори го ориентираше къде да гледа.

В разгара на вечерта много от тях загърбиха задръжките. Анна-Мария Чернева, Дениз Хайрула, Лиана Николова и още куп изкусителки дори си устроиха горещ купон на сцената.

Моделките успяха да накарат мъжете само да ги пожелаят по-силно и показваха сочни тела без капка свян.

Кълчене и чекнене присъстваха в репертоара на дамите, а интимните ласки бяха само върхът на айсберга. Във вахканлията се включиха и мъже в един момент, които направо подивяха, когато моделките решиха да разлюлеят задните си части.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.