Home » Горещо » Колега на Пашев: Срамувай се! Само ако знаех, че тормозиш Денис за пари…
Колега на Пашев: Срамувай се! Само ако знаех че тормозиш Денис за пари...

Колега на Пашев: Срамувай се! Само ако знаех, че тормозиш Денис за пари…

Примката за музикалния продуцент на трагично загиналия Денис Теофиков се затяга, видя 365 Новини. Все повече истини излизат наяве, а негови колеги вече открито се възмущават на титаничния му начин на управление и контрол върху изпълнителите. 

Еврейският певец и композитор Ави Бенеди, който стои зад голяма част от песните на Ищар, скочи остро срещу Николай Пашев – продуцентът на починалия певец. Оказа се, че преди да подпише с Пашев, Денис е имал договор с Бенеди. През сълзи разкри шокиращата история на Теофиков и потвърди всички слухове, че вина за психическия срив на това дете има именно продуцента.

„Трудно ми е да говоря за това, познавам много добре бащата на Денис, който е много добър музикант. Преди Денис да подпише с бъдещия продуцент Пашев, той и баща му бяха при мен в моето студио в София. Веднага видях таланта му и го помолих за продуцентски договор, с който би станал известен по целия свят с помощта на моите контакти!

Ави Бенеди

Но не знам защо, по дяволите, той реши различно. Много добре си спомням колко срамежлив и колко културен беше, срамуваше се да каже дума. След тази среща не се чух с Денис и баща му. Дори не получих анулиране по телефона на договора! Без значение как.

Две години по-късно бях поканен на концерт в Пловдив от моя партньор Пайнер.

Когато пристигнах там видях много мои колеги да ме поздравяват и прегръщат, но когато видях Денис, той ме игнорира. Избухнах и казах на Денис, младият Джъстин Бибър, не забравяй от къде идваш и остани на земята, или трябва да те науча как да поздравяваш хората?

Той ме погледна и аз забелязах колко неудобно се почувства, дори баща му се приближи и ме прегърна, извини ми се! Някак си знаех, какво промени Денис. Това не може да бъде негова воля. Той не е такъв. Разпознавам хората от първия път и знам кой какъв е. Денис беше различен.

Ако знаех, че проблемът е в Пашев и тормози Денис, защото му трябват пари, бих му помогнал, като на малък брат. Никога нямаше да го оставя, защото не съм тиранин, не съм алчен за пари и власт. Аз съм като всички хора, обикновен и добър.

Николай Пашев

А ти сега чувстваш ли се по-добре, колега Пашев?

Не знам какъв човек си, мислех те за добър човек! Оценявам много и съм ти благодарен, че ми помогна с вокалите на песента ми с Анелия „Хубав е животът“, но тогава вероятно си бил друг човек. Всички искаме да успеем в живота, но трябва да останем хора! Сигурен съм, че Денис приключи така заради теб.

С Емрах нямаше как да стане, намеси се Тони, а с Денис го направи, защото баща му не беше много заможен, ти се почувства силен. Но ако бяха при мен играта щеше да е различна и той щеше да е различен! Срамувай се от себе си Пашев. Просто нямам думи! Не мога да спя от 4 дни! Когато чух новината от моя певец Жокера, спрях голям запис и започнах да плача като малко дете. Плачех като малко дете цял час.

Господи, моля те, кой е виновен за смъртта му, моля те, прокълни го и го накажи! Амин“, гневи се в социалните мрежи певецът и композитор Ави Бенеди, който е работил със звезди като Ищар, Филип Киркоров, Кадрди Би, Индира Радич и т.н. От българските изпълнители също са му се доверявали и хитове от него имат Емилия, Анелия, Яница и др./show.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.