Водещите новини
Home » Топ новини » Камата попиля Бойко Борисов: И филията хляб му е много!
Камата попиля Бойко Борисов: И филията хляб му е много!

Камата попиля Бойко Борисов: И филията хляб му е много!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Легендата на футбола Христо Стоичков никога не е крил огромната си антипатия към премиера Бойко Борисов.

Камата прекарва основната част от времето си в чужбина, но и за ден не е спирал да се интересува от случващото се в родината му. Именно това е причината за все по-голямото му разочарование и омерзение от действията на министър-председателя, насочени единствено в посока лична изгода и личен „джоб“.

На всичко това трябва да се каже „Стоп!“ и трябваше да се каже отдавна, категоричен е Ицата. Днес повече от всякога той вярва, че не само на Борисов, но и на ГЕРБ като цяло е дошъл краят. А държавата ни ще тръгне нагоре с управлението на истински лидери като президента Румен Радев.

„Знам отлично какви ги е вършил Бойко Борисов през годините, защото самият аз съм бил клеветен под негово давление. Спасението ми беше, че не живея в България, но много мои близки приятели и познати пострадаха сериозно.

На толкова хора Борисов целенасочено фалира бизнесите, толкова хора „уби“, защото да доведеш човек до фалит си е чиста проба убийство, макар и не физическо. Толкова майки разплака този наш премиер, че и филията хляб му е много“, смята Христо Стоичков.

Той припомня отново реплика на самия Борисов, който преди години призна, че е самотен и яде хляба си сам като куче. Камата обаче е твърд в позицията си – така му се пада и още по-зле ще става.

„Щом сега слезе от власт, той ще остане един истински самотник. Тепърва ще разбере какво е да си отхвърлен и мразен от всички. Но не, нямам и капка съжаление от факта, защото си го направи сам.

365 Новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.