Водещите новини
Home » Топ новини » Мариан Вълев „Куката“: Време е да сложим край на ГЕРБ! Омръзна ми да гледам мизерия, нищета и бедни хора
Мариан Вълев "Куката": Време е да сложим край на ГЕРБ! Омръзна ми да гледам мизерия нищета и бедни хора

Мариан Вълев „Куката“: Време е да сложим край на ГЕРБ! Омръзна ми да гледам мизерия, нищета и бедни хора

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мариан Вълев – Куката скочи срещу Бойко Борисов и управлението!

Актьорът Мариан Вълев – Куката подаде среден пръст на премиера Бойко Борисов и цялото му управление, което съсипа и ограби държавата ни. Той е категоричен, че на това трябва да се сложи край, а престъпниците не само да бъдат изметени, но и тикнати в пандиза.

Мариан Вълев размаза Бойко Борисов

„От години обикалям държавата заради работата си и ми писна. Писна ми да гледам такава мизерия, нищета и нещастни бедни хора. Повече не мога и не искам да си затварям очите, достатъчно сме го правили“, бесен е Куката.

Той споделя, че майка му е работила 40 години като учителка, но ако не е той, тя е била обречена на глад и мизерия. Защото пенсията, с която се е пенсионирала, е не смешна, тя е обидна и принизяваща човека.

„И това не се отнася само за нея, това касае огромната част от българските пенсионери, от нашите родители, които са дали живота си за тая страна. А после държавата им подхвърля огризки като на улични кучета. Това са родителите ни, заради тях заслужавате да ви убием с камъни“, гневи се актьорът.

Според него отгоре ни стоят някакви тулупи, които не е ясно как са се родили изобщо. Заради тях хората спят на палатки, протестират, но няма кой да ги чуе. Защото онези са глухи за всичко, освен за себе си и тумбака си.

„Лъжци, мръсни манипулатори са това, начело с премиера. Аз и няколко други човека може да живеем сравнително добре, това е заради работата ни. Но това прави ли ме щастлив, прави ли ме удовлетворен, гледайки нищетата наоколо“, пита Вълев.

„Мам*а ви на всички демагози. 30 години смучете от народа и въобще не ви пука“ , завърши той.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.