Водещите новини
Home » Топ новини » Д-р Цветеслава Гълъбова: Държавата ни е превърната в смърдящ и разкривен селски нужник!
Д-р Цветеслава Гълъбова: Държавата ни е превърната в смърдящ и разкривен селски нужник!

Д-р Цветеслава Гълъбова: Държавата ни е превърната в смърдящ и разкривен селски нужник!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Д-р Цветеслава Гълъбова направи на две стотинки Бойко Борисов!

Директорът на психиатричната клиника ” Иван Рилски” д-р Цветеслава Гълъбова е сред хората, които искат оставката на Бойко Борисов. Нещо повече, тя е отвратена от наглостта на калинките.

Д-р Гълъбова не може да повярва, че лидерът на една държава, която претендира, че е част от цивилизована Европа, може да бъде такъв. Изказът му, смята тя, е под всякаква критика, пише Actualno.com.

Страната ни е превърната в селски нужник, който смърди. Всеки ден ни унижава с какви ли не обиди. Тъпанари сме били, защото гласувахме за един “прост летец”. Два милиона българи са тъпанари, така ли?!

Тук тя има предвид аудиозаписа с гласа на Бойко Борисов, в който премиерът негодува, че 2 милиона са гласували за “прост летец” и затова определя българите като тъпанари. Не е истина как Борисов дръзва да говори за Радев. Срамота, падения човешко и мерзост! – коментират читатели.

Д-р Цветеслава Гълъбова помете Бойко Борисов

Д-р Цветеслава Гълъбова помете Бойко БорисовТя е възмутена и от това, че правителството не си подаде оставката през лятото, въпреки че имаше масови протести в цялата страна.

“Колко трябва да си нагъл, за да не подадеш оставка, когато ти крещят в лицето, че не те искат?! Не трябваше въобще да стигат до редовни избори тези нагли хора. Нека спасим България все пак, обръщам се към българите в чужбина, те могат да внесат така нужната промяна.” – смята д-р Цветеслава Гълъбова.

Според нея Борисов и шайката му се гаврят с един древен народ, какъвто е българският. Вече 12 години (1 година управляваше БСП).

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.