Home » Свят » Какво се случва след смъртта: Изповед на момиче, което се е върнало от мъртвите …
Какво се случва след смъртта

Какво се случва след смъртта: Изповед на момиче, което се е върнало от мъртвите …

Ако някога сте се чудили какъв е задгробния живот, това е добра възможност да разберете!

В момента на смъртта, някаква странна енергия носи душата на другия свят. Без значение от коя страна гледате, навсякъде има светлина …

– Въпреки че вече нямате собствено тяло, имате чувството, че имате. Изведнъж знаете всички тези неща, които никога не сте знаели, докато сте били живи.

Атмосферата е изпълнена с успокояващ шепот, много гласове като че пеят само за вас.

На заден план се чува музика от цигулка, виолончело и арфа. Светлинните лъчи, като че ви разбират. Висши същества ви поздравят и ще ви помогнат да изпитате нововъзникналата ситуация. От тези същества ще получите безусловна любов!

А след това, като някой натиска бутон и ви пуска живота ви, вместо филм. Можете да видите всяка част от живота си, от раждането до смъртта, като да имате дистанционно управление.

След смъртта, имате възможност да проследите всички пътища, които не сте изминали, когато сте били живи, така че да видите какво би било ако сте ги изминали.

След като прегледате целия си живот, получавате ново тяло, което е направено от концентрирана светлина. Изобщо не сте загрижени за това как изглеждате.

Горе ще ви срещне ваш духовен водач, и въпреки че никога не сте се срещали на земята, вие ще се опознаете. И отново сте със семейството си и приятели.

Вие разбирате, че смъртта не е толкова страшна, колкото изглежда, защото сте вечни.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.