Home » България » Проговори учителката, ударила ученичка с чин: Детето е в Пирогов, родителите искат съд
Проговори учителката ударила ученичка с чин

Проговори учителката, ударила ученичка с чин: Детето е в Пирогов, родителите искат съд

Момиче се оплака, че е било наранено от учителка, която го ударила с чин. Детето е прегледано в „Пирогов”, научи 365novini.

Пред NOVA директорът на училището обясни, че децата са вдигали шум и не са искали да влизат в час. За да привлече вниманието им, учителката е повдигнала чина и го разтресла, но без да иска наранила детето.

„В случая е пострадало дете, което няма вина”, каза Райна Стоилова – директор на 116 ОУ „Паисий Хилендарски” с софийското село Яна.

Пострадалото 12-годишно момиче е настанено в Детско коремно отделение на болницата за спешна медицина. Лекарите съобщиха, че детето е в добро състояние. Случаят се разследва от полицията.

Преподавателката, ударила ученичка с чин в софийското село Яна, заяви, че не е искала да нарани 11-годишното момиче.

В сутрешния блок на Нова телевизия учителката обясни, че имала час по физическо възпитание и спорт с пети клас. Чух, че от съблекалнята се носи огромен шум. Там бяха ученици от 6 клас, които би трябвало да бъдат в час по история. Чух крясък, пищене от съблекалнята и веднага се затичах натам, за да видя дали всички са добре. Когато посегнах да отворя вратата, чух думите „Бийте си, бийте се“. Имаше две първокласнички и четири момичета от шести клас. Върнах първокласничките в час, както и ученичките от шести клас. Помолих колежката си закъсненията на четирите момичета да бъдат отразени и казах, че са се били, заяви преподавателката.

Пострадалото дете казало, че учителката лъже. За да я респектирам, вдигнах леко чина и след това той падна на земята, като явно така са получени нараняванията. Момичето не показа признаци на болка, а каза: „Госпожо, ще ми блъснете телефона на земята, ще го счупите“.

Източник: Брадва

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.