Home » България » Какво се случва на „Цариградско шосе“ след вчерашния кошмар
Какво се случва на Цариградско шосе

Какво се случва на „Цариградско шосе“ след вчерашния кошмар

Бензиностанцията на булевард „Цариградско шосе”, в която вчера се вряза кола, не работи.

Мястото остава отцепено от полицията, но движението в района се осъществява нормално, видя 365novini.

Катастрофиралата вчера кола е прелетяла през легнал полицай, минала е през бордюра и се е врязала в крановете, които зареждат бензиностанцията с гориво. Автомобилът все още е на мястото на инцидента. Екипи на пожарната са били на мястото цяла нощ. В момента няма никаква опасност.

„Вчера бързата реакция на столичната пожарна и СДВР помогна за бързата евакуация и отцепване на района, след това дойдоха техниците, за да вземат решение на място за източването на газта от цистерната.

В момента няма налягане към основния резервоар и няма никаква опасност. Обектът остава затворен до крайно решаване на проблема”, обясни пред камерата на bTV Красимир Димитров – директор на дирекция „Аварийна помощ и превенция” в Столичната община.

Той обясни още, че от вчера въздухът в района се замерва с три газ анализатора. „Няма опасност за хората в околността“, категоричен беше той. Това е сериозен инцидент, с количество над 5 тона газ пропан бутан, така че това е много опасно, коментира още Красимир Димитров. Спиране на движението по булеварда днес не се предвижда.

Блиц

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!