Home » Живот » След като съпруг остави странна бележка на съпругата си, тя му отвърна подобаващо
След като съпруг остави странна бележка на съпругата си тя му отвърна подобаващо

След като съпруг остави странна бележка на съпругата си, тя му отвърна подобаващо

Съпруг оставил на жена си бележка, на която написал, че ще прекара вечерта в компанията на своята 18-годишна секретарка. Остроумният отговор на жената е достоен за аплодисменти! ..

Мъжът оставил на жена си бележка на масата със следния текст:

“Скъпа, трябва да ме разбереш – ти вече си на 44 години, а това вече е сериозна възраст за жена, и ти и физически, и морално вече не можеш да задоволяваш всичките ми потребности …

Затова тази вечер аз ще прекарам в компанията на моятa 18-годишна секретарка, а у дома ще се върна в полунощ или малко по-късно.

Когато се върнал у дома той намерил бележка с отговор:

“Мой любими и мили съпруже, аз, разбира се, не съм забравила, че съм на 44 години, но и ти не си вече младеж – също си на 44.

За съжаление ти също не можеш да удовлетвориш моите потребности… И тъй като съм преподавател в колеж, аз ще прекарам тази нощ със свой студент, който е на същата възраст като секретарката ти.

Само че като преподавател по математика, искам да ти обърна внимание, че 18 влиза в 44 много повече пъти, отколкото 44 в 18, така че аз няма да се прибера у дома до сутринта. С любов, твоята жена”.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.