Home » България » Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас: Татуирана шефка ругае и налита на бой
Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас

Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас: Татуирана шефка ругае и налита на бой

Бургазлийка стана жертва на непровокирана агресия от шефка на плажна кръчма в Бургас. Петя Николова влязла в заведението, за да си поръча фрапе, но била грозно прогонена от заведението, научи 365novini.

„Сигнализирам ви за случка от която съм потресена. Не подозирах, че мога да стана мишена на подобна агресия, която с нищо не бях предизвикала. Днес, около 15 часа, влязох в плажния ресторант на Северния плаж в Бургас „Самба“, който това лято има друго име. Вътре имаше само една маса клиенти, а персоналът – от три момичета нямаше никаква работа и беше разположен на друга маса, бяха с питиета в ръка.

Точно в този момент влязох и се отправих към бара, където нямаше никой. Попитах внимателно момичетата дали ще ми направят фрапе.

„Нямаме нес кафе, наоколо има други заведения, отидете там“, беше отговорът на едно от момичетата, което ми провикна от общата маса. Тя ми скара сякаш аз ѝ бях длъжна или исках неизпълнима услуга от нея.

Опитах се да им отговоря, че не са особено любезни, но след първите две думи: „Момичета бих искала да ви кажа…“, едната от тях скочи и започна да ме ругае. Буквално тръгна към мен с вид на човек, когото иска да удари.

Крещеше: „Като не ти харесва тук – тръгвай си! Какво ще ми направиш, хайде ела-ела…“ – агресия, която с нищо не бях заслужила. Другите две момичета опитаха да я вразумят, но обидните ѝ реплики и заплахи продължаваха. Бяха чути и от другите клиенти, макар и масата им да беше доста далеч.

Младата жена бе с татуирана дясна ръка, физически добре сложена и с поведение на човек, който е готов да удря. Може би това е в резултат на по-голямо количество алкохол, отколкото тя може да поеме, но не изключвам и да е естественото ѝ поведение към клиентите“, обяснява жената.

От ръководството на Северния плаж в Бургас коментираха, че заведението и това лято било отдадено под наем на бизнесмена Георги Йорданов. Телефонът му е изключен.

Източник: fakti

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.