Home » Горещо » Кеца не покани Богдана на партито за ЧРД
Кеца не покани Богдана

Кеца не покани Богдана на партито за ЧРД

Васил Найденов навърши 69 години в изключително тесен кръг, научи 365novini. Естрадната звезда отпразнува рождения си ден в класен столичен ресторант, а гостите на масата му се свеждаха само до 3-ма души – импресариото му Ивайло Манолов и още две близки до сърцето му дами.

Изненадващо от празничната софра на Кеца отсъстваше неговата дуетна партньорка и скъпа приятелка Богдана Карадочева. Каква е причината певицата да не уважи рожденика, не става ясно, но техни общи познати разкриват, че през годините двамата неведнъж си вдигали луди скандали, мълчали си с месеци, но накрая винаги се помирявали.

Светските хроники помнят, че само преди 4 месеца, когато съпругът на Карадочева – композиторът Стефан Димитров, празнува 70-годишен юбилей, Найденов бе сред гостите с ВИП покани и събра вниманието на присъстващите, появявайки се на купона с внушителен букет със 70 червени рози за рожденика.

„Явно не е искал да прави голям купон. Сигурно си пази силите за догодина, когато и той навършва 70. А и не му се харчат пари за черпни, защото всичко изкарано влага в новото обзавеждане на апартамента си“, коментират близки до изпълнителя на „Телефонна любов“. Всъщност самият Васил все още не бил твърдо убеден, че ще прави голям юбилеен концерт, каквато е традицията сред колегите му в естрадната гилдия.

През последното десетилетие той се изявява предимно на клубната сцена и по частни партита, сватби и рождени дни на богаташи.

Ако обаче се решал на такъв рецитал, щял да удари всички в земята, защото вече имал уговорка с руската прима Алла Пугачова, която потвърдила, че ще му гостува в София и ще се включи в честването му. Кеца не се вълнувал прекалено и трудно приемал растящото ЕГН. За рождения си ден си пожелал само здраве, понеже в последната година и той си изпатил – преживял алергични пристъпи, проблеми със сърцето и простатата.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.