Home » Горещо » Гришо: Всеки ден бях по болници, не можех да вдигна чаша
Гришо- Всеки ден бях по болници

Гришо: Всеки ден бях по болници, не можех да вдигна чаша

Върналият се в топ 20 на мъжкия тенис Григор Димитров разказа за кошмарната контузия в рамото от началото на годината, научи 365novini

Той призна, че на моменти се е съмнявал дали въобще ще може да се възстанови, но силната вяра и упорита работа са го върнали в елита.

„Сезонът започна странно за мен. Трябваше да преодолявам много неща, всеки ден бях по болници, но продължих да вярвам. По едно време дори смятах, че никога няма да се възстановя. Имаше моменти, в които не можех да вдигна чаша, но никой не знае за това.

През лятото обаче започнах да тренирам и да участвам в турнири. Наложи се да променя и самата ракета след травмата. Сега отпускам ръката повече и се чувствам по-добре.

Следващата ми цел е да вляза и да се задържа в топ 10, а краят на тази година ми дава надежди. Все пак никога не се знае какво може да се случи.

В началото на година бях много здрав, но уви рамото не издържа. Ноември и декември ще направя режим. Дано да запазя постоянството. Това е по-важно за място в Топ 10″, обясни Григор на пресконференция в София.

Блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.