Home » Топ новини » Гневен българин изригна срещу политиците: Ще трябва да влезем в Народното събрание и с яка дрянова тояга на голо по охранените им задници!
Гневен българин изригна срещу политиците: Ще трябва да влезем в Народното събрание и с яка дрянова тояга на голо по охранените им задници!

Гневен българин изригна срещу политиците: Ще трябва да влезем в Народното събрание и с яка дрянова тояга на голо по охранените им задници!

Аз съм на 86 години. От промените досега такова чудо не се е случвало. Какви са тия депутати – безотговорни към решаването на държавните дела?

Защо им плащаме по 4-5000 лв. месечно? Да не говорим, че някои от тях вземат до 9-10 000 месечно.

Тези пари в пенсия не мога да ги взема за повече от 3 години!

Какво повече искат! И работят по три дни седмично.

От ИТН – партията на Слави, си въобразяват, че да се ръководи държавата, е лесна работа. И че те трябва да се наложат без съгласието на останалите групи в парламента. Но Слави с чалга музика и песни завладява умовете на лековерните и се наложи с няколко сценаристи, които приказват и глупости в ефира. Ние сме виновни, защото им даваме трибуна да се лигавят. В друго време нямаше изобщо да ги има.

Сега демокрацията се превърна в слободия.

Според мен, и не само, останалите партии трябва да се обединят върху позиции, желани от българския народ. А не да се плюят едни други. Във всички останали партии има хора, знаещи и можещи да ни извадят от настъпващите всякакви кризи. Стига вече нахалство и говорене напук една на друга партия.

Иначе ще трябва да влезем в Народното събрание и с яка дрянова тояга на голо по охранените им задници!

Всички са виновни за сегашното състояние на нещата в хубавата ни държава.

Не трябва ли да се помисли депутатите да се събират в Народното събрание 2-3 пъти годишно за по 3-4 дни за решаване на крайно необходимите за държавата закони и да им се заплаща само за това време. А не да топлят столоветe по 3 дни седмично. Така ще се направи голяма икономия на средства, необходими за други цели.

Казах го! Аз, дядо Велчо от Лудогорието.

Велчо Николов, Разград

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.