Водещите новини
Home » Свят » Гадателката на Берлускони с добри новини: Постепенно излизане от схватката на Ковид-19
Гадателката на Берлускони с добри новини: Постепенно излизане от схватката на Ковид-19

Гадателката на Берлускони с добри новини: Постепенно излизане от схватката на Ковид-19

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Пандемията силно поляризира света по темата за ваксините. Те обаче са единственият път към нормализирането на живота.

Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в Ломбардия Теодора Стефанова вижда 2021 година.

„Моята прогноза и призив към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че да се обединим, да извървим пътя и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот. Нека се ваксинираме, за да можем отново да прегръщаме любимите си хора, да пътуваме. Ще бъдем много по-спокойни и предпазени. Трябва да благодарим на науката, че за толкова кратко време успяха да направят чудеса с няколко вида от тези ваксини“, заяви личната гадателка на Берлускони по Нова ТВ.

Промени към по-добро Теодора Стефанова очаква и в света на спорта.

„Прогнозата ми е, че скоро ще видим завръщането на феновете по стадионите. Може би това ще се случи постепенно във всички държави и във всякакъв вид спорт, включително футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, гимнастика, ски. Ще се радваме на публика, след като се ваксинираме и сме по-спокойни“, смята гадателката.

„Има още един важен момент – ще бъдем изправени пред избор на президент на Футболния съюз. Аз знам кой ще го оглави, но няма да кажа. Ще има балотаж и ще бъде избран един достоен и доказал се човек. Той ще избере екип и постепенно от тази година ще започнат промени, които ще продължат 2-3 години. Ще започне да се случва нещо във футбола. И в момента имаме един много достоен човек, който се справя прекрасно в условията на коронавирус, президент е на БФС и прие поста с голяма отговорност – Михаил Касабов“, предвижда Теодора.

Според нея предстои много важна година за националния ни отбор. Тя е на мнение, че екипът и момчетата, който новият треньор Ясен Петров ще извика, ще оправдаят доверието му и ни очаква успех на Европейското първенство.

През 2021 г. в България ще проведат и два важни политически вота. На президентския през есента нов държавен глава ще бъде избран след балотаж.

„Мога да кажа, че шест партии ще влязат в парламента. Много малко няма да достигне на БСП, защото ще бъдат почти изравнени с ГЕРБ. Управляващата сега партия, разбира се, отново ще бъде една от водещите. 2021-ва ще е година на компромиси, на комуникация, и всички ще седнат заедно на една маса в името на доброто на България“, смята гадателката.

Нестабилност в управлението заплашва и държавата, в която Теодора живее в момента – Италия. Трусове и разногласия прогнозира гадателката на Берлускони по върховете на Европейския съюз. Парите, пандемията, промените ще противопоставят евролидерите, смята Теодора. Промяна и противоборства се очакват и отвъд Океана. В САЩ, според Стефанова, и републиканците, и демократите губят доверието на хората.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.