Водещите новини
Home » Забавно » Гадаене за новата 2021 година: надникнете в бъдещето!
Гадаене за новата 2021 година: надникнете в бъдещето!

Гадаене за новата 2021 година: надникнете в бъдещето!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Гадаене за новата 2021 година: разберете дали ще бъде добра или лоша за вас!

С настъпването на тридесет и първи декември всеки си прави равносметка. Но не бива да се ограничавате само с поглед назад в опити за оценка на постигнатото – много по-важно е да знаете какво ви предстои в бъдеще. Тези гадания ще покажат какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас.

Гадаене за новата 2021 година за любов

Необходимо е да вземете книга от рафта, която съответства на поредния номер на месеца на раждане на човека. Например, някой, който е роден през август, взема осмата поредна книга.

След това трябва да я отворите на осемнадесетата страница, произволно да посочите с пръст някаква дума и да преброите броя на буквите. Това число съдържа отговора на гаданието:

1 – самота
2 – щастлива любов
3 – третият е излишен, конкуренция
4 – брак
5 – раждане на дете
6 – кавги с любимия човек
7 – раздяла
8 – романтични приключения, пътувания, срещи, нови запознанства
9 – началото на страстна връзка, която ще продължи повече от една година

Ако числото е двуцифрено, то трябва да бъде намалено до едноцифрено. Например, в една дума има тринадесет букви. Така че резултатът е четири (1 + 3).

Гадаене с чаена лъжичка “Да или не?”

Ритуалът ви позволява да разберете дали вашият план ще се осъществи. Трябва да се усамотите в някоя стая. Мислено задайте въпроса и хвърлете чаената лъжичка пред себе си. Ако околните реагират на звука и попитат какво се е случило, отговорът е “да”. Игнорирането на случващото се казва, че отговорът е “не”.

Гадаене за късмет през новата година

Ритуалът се използва, за да се разбере колко щастлива ще бъде идващата година. На тридесет и първи декември вземете парче месо и го хвърлете на първото куче, което видите на улицата. Ако животното го изяде ви очаква щастлива и богата година. Ако не го изяде ви очакват сериозни проблеми. Ако не го изяде цялото, годината ще бъде нито добра, нито лоша.

Гадаене за богатство и материално благосъстояние през новата година

Всеки, който иска да знае колко пари ще има през 2021 г., може да извърши прост ритуал.

Ще имате нужда от: дванадесет монети, жълт или зелен плат, торбичка.

Сложете плата пред себе си и поставете монетите в торбата. Разбъркайте ги.

Монетите се вадят една по една от торбичката и се поставят върху плата.

С лице (числото нагоре) – материално благосъстояние.
Обърната (гербът нагоре) – финансови затруднения.

Върху плата трябва да има дванадесет монети – за всеки от месеците. Вече на този етап можете да видите динамиката на годината: кога финансовото състояние ще бъде по-добро и кога ще бъде по-лошо. Трябва също да преброите общия брой с лице и обърнати монети.

Ако първите са повече, тогава като цяло годината ще е успешна от материална гледна точка. Преобладаването на обърнатите монети предвещава труден момент, придружен от недостиг на пари.

За да „подкупите“ годината, трябва да похарчите тези дванадесет монети за някаква храна, с която да нахраните бездомно куче. По този начин можете до известна степен да неутрализирате отрицателния резултат от гаданието.

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.