Home » Горещо » Халваджиян превзе ефира: Готви удар с Рачков по NOVA
Халваджиян превзе ефира

Халваджиян превзе ефира: Готви удар с Рачков по NOVA

Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян. След като се пребори за вечерния ефир на bTV, продуцентът записа в активите си още една победа, само че в Нова телевизия, научи 365novini. Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“.

Договорът за предаването е бил преподписан и вече се подготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието. Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на bTV. След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници?

Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа, защото трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, за да имитират наши и световни звезди. Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто. Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – коментира в заключение изданието.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.