Home » България » Експерт: Кристиан Николов забравил кой е след взетата дрога
Кристиан Николов забравил кой е след взетата дрога

Експерт: Кристиан Николов забравил кой е след взетата дрога

Комбинацията от наркотици, която е взел Кристиан Николов е ужасяваща, защото имаме три психостимуланта – марихуана, амфетамин и кокаин, плюс един седативен наркотик – лексотан. 

С това тези, които употребяват комбинацията, целят това, което са чули – че трите психостимуланта ще ги „вдигнат“, а седативният наркотик ще ги успокои.

Това коментира директорът на държавната психиатрия „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова, научи 365novini.

В средите на злоупотребяващите с наркотици се носят всякакви легенди и се правят всевъзможни комбинации, вследствие на което се стига до подобни чудовищни престъпления.

Тези комбинации те карат да забравиш кой си, но това не означава, че не носиш отговорност, посочи психиатърът. Припомняме, че стана ясно, че шофьорът на джипа, врязал се с висока скорост в колата на Цветков – 22 годишният Кристиан Николов е под въздействието на комбинация на четири наркотика.

Има защо да сме възмутени – този случай поставя доста сериозни въпроси към цялото общество – как си възпитаваме децата и как заместваме емоционалната грижа с материални придобивки. Виждаме резултата от това, каза още д-р Цветеслава Гълъбова.

По думите ѝ в последните години се наблюдава ръст на употребата на наркотици и на алкохол и толерантност в обществото към това.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.