Home » Живот » Единствено същество на земята, което те обича повече от себе си
Единствено същество на земята

Единствено същество на земята, което те обича повече от себе си

Единственото същество на земята, което те обича повече от себе си, пише Ko4 Статия, което трябва да се прочете и осмисли от всеки, за да не се случват такива неща:

Писмо до моя стопанин

Днес сутринта, когато се събудих, ти вече беше на крак и приготвяше куфарите. Ти взе каишката. Как се зарадвах! Малко разходка преди да отидем на почивка. Качихме се на колата. Спря в края на тротоара. Вратата на колата се отвори, ти ми подхвърли пръчка.

Тичах, тичах след нея, намерих я…

Но когато се обърнах, теб вече те нямаше. Обзе ме паника и започнах да бягам с всички сили да те догоня, но това беше безполезно!

Ден след ден започвах да ставам все по-слаб. Към мен се приближи някакъв човек, сложи ми примка на шията и се оказах в клетка. Там чаках твоето завръщане, но ти така и не дойде.

Вратата на клетката се отвори, но това не беше ти. Това беше някакъв човек, който ме взе. Отведе ме в стая, където миришеше на смърт. Настъпи моят последен час.

Скъпи стопанино, искам да знаеш, че независимо от това, което направи с мен, твоят образ беше пред очите ми, когато изпусках сетния си дъх, и, ако можех да се върна на земята, веднага бих дотичал до теб, защото те обичам!

Източник: ТОП5

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.